Vreau să valorific
vechiul meu telefon
Programul Buy-Back

Buy-Back

Dacă te gândești să îți iei un telefon sau o tabletă nouă, dar ai vrea și să îl valorifici simplu și rapid pe cel vechi, ți-am pregătit o ofertă specială prin programul Buy-Back. Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău telefon sau tabletă și, în urma evaluării, primești un voucher de până la 350 de euro, pe care îl vei putea folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii din magazinele noastre.

Ofertă specială de festival

Ai 150€ bonus pentru
Samsung Galaxy S10/ S10+

Vino în magazinele Orange cu telefonul tău Samsung Galaxy vechi, dar funcțional și primești în plus un voucher de 150 €. Poți folosi voucherul la cumpărarea noului Samsung Galaxy S10 sau Samsung Galaxy S10 +.

  • Evaluarea se face exclusiv în shopurile Orange pe bază unor criterii stabilite, iar valoarea este variabilă și influențată de funcționalitatea și aspectul telefonului (dacă ecranul este funcțional, dacă telefonul este sau nu lovit). Sunt acceptate modele Samsung Galaxy evaluate la o valoare mai mare de 0 euro.
  • Oferta este valabilă până la 15 iulie, inclusiv, și nu se cumulează cu alte oferte de Buy-Back. Voucherul de 150 €, din oferta specială de Buy-back, este valabil până la 30 Octombrie 2019.

Ai 150€ bonus pentru
Huawei P30/ P40 Pro

Vino în magazinele Orange cu telefonul tău Huawei vechi, dar funcțional și primești în plus un voucher de 150 €. Poți folosi voucherul la cumpărarea noului Huawei P30 sau P30 Pro.

  • Evaluarea se face exclusiv în shopurile Orange pe baza unor criterii stabilite, iar valoarea este variabilă și influențată de funcționalitatea și aspectul telefonului (dacă ecranul este funcțional, dacă telefonul este sau nu lovit). Sunt acceptate modele Huawei evaluate la o valoare mai mare de 0 euro.
  • Oferta este valabilă până la 22 iulie, inclusiv, și nu se cumulează cu alte oferte de Buy-Back. Voucherul de 150 €, din oferta specială de Buy-back, este valabil până la 30 Octombrie.

Beneficiile programului Buy-Back

La Orange, poți veni cu telefonul vechi sau cu tableta și vei primi un voucher a cărui valoare depinde de evaluarea dispozitivului.

  • Poți aduce orice model de telefon sau tabletă
  • Dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă

Câți bani pot primi pentru vechiul meu telefon/tabletă?

Verifică valoarea telefonului tău vechi în magazin Orange de către colegii noștri.

Vino în magazinele Orange chiar și cu un telefon care nu mai funcționează. Noi îl vom colecta și astfel protejăm natura împreună.

Oferta Buy-Back național

  • Dacă dispozitivul tău este evaluat până în 10 euro, dar prelungești un abonament individual mai mare de 5 euro pe 24 de luni, atunci primești un voucher în valoare de 10 euro
  • Dacă vechiul tău dispozitiv este evaluat până în 10 euro, primești un voucher în valoare de 5 euro pentru acesta, la prelungirea unui abonament individual mai mic sau egal cu 5 euro pe 24 de luni
  • Persoanele juridice cu abonament de grup pot folosi 3 vouchere primite pentru telefoanele funcționale evaluate până în 10 euro, la prelungirea unui singur abonament pe 24 de luni

Pentru mai multe detalii citeste termenii si conditiile de utilizare a serviciului valabile incepand cu 1 august 2018. Valoarea voucherului primit prin sistemul de buy-back este cu TVA inclus.

Întrebări frecvente

Ca să beneficiezi de programul Buy-Back, vino cu vechiul tău dispozitiv (telefon sau tabletă) în orice magazin Orange, iar noi îți vom oferi la schimb un voucher în urma evaluării acestuia.

Ofertele Buy-Back sunt valabile în orice magazin Orange.

Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (telefon sau tabletă) și primești 10 euro garantat, chiar dacă este evaluat până în 10 euro.

Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni, cu un abonament mai mare de 5 euro.

Vezi aici lista de telefoane și tablete 4G.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus