×

Distracția e mereu câștigătoare

Distracția e mereu câștigătoare

Ai 50 GB bonus şi poți câştiga un super premiu, cu o opțiune PrePay de minimum 5 € credit.

În My Orange ai extra avantaje :

 • 100 GB bonus
 • numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți

Înscrie-te gratuit la *100#

Ai 50 GB bonus şi poți câştiga un super premiu, cu o opțiune PrePay de minimum 5 € credit.

În My Orange ai extra avantaje :

 • 100 GB bonus
 • numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți

Înscrie-te gratuit la *100#

Reîncarcă Vezi premiile

Premii prin tragere la sorți

Activează sau reîncarcă cu o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus. În plus, poți câștiga prin tragere la sorți super premii.
În My Orange primeşti 100 GB bonus iar numărul tău va fi înscris de 2 ori în tragerea la sorți. Detalii în regulament.

Înscrie-te gratuit în tombolă la *100#, ramura „Tombola PrePay”.

Vezi opțiunile Orange PrePay aici.

Întrebări frecvente

Campania se desfășoară în perioada 22 aprilie- 30 iunie 2021 iar desemnarea câștigătorilor va avea loc în perioada 5-7 iulie 2021, conform regulamentului regulamentului.

Dacă ai o cartelă Orange PrePay, activează sau reîncarcă cu o opțiune de minimum 5 euro credit din My Orange în perioada campaniei și numărul tău va fi înscris în tombolă de 2 ori. În cazul în care reîncarci sau activezi opțiunea prin orice altă metodă (la un magazin Orange, prin reîncărcare directă de pe un abonament, la *100#, 300, 200) numărul tău vă fi înscris o singură dată. Înscrierea în tombolă se realizează gratuit la numărul *100#, ramura „Tombola PrePay”. Consimţământul de participare poate fi dat oricând în intervalul 22 aprilie– 30 iunie 2021. Vor fi eligibile pentru participarea la prezenta Campanie reîncarcările sau activările cu o opțiune de minimum 5 euro credit efectuate începând cu data exprimării consimţământului de participare.
Acordul de participare poate fi retras la numărul *100#, ramura „Tombola PrePay” oricând în perioada 22 aprilie– 30 iunie 2021. În situaţia retragerii consimţământului de participare, reîncarcările sau activările cu o opțiune de minimum 5 euro efectuate în perioada 22 aprilie– 30 iunie 2021 nu vor putea fi fi înscrise în tombolă.

Poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 500 de premii oferite în campanie:

 • 200X telefoane Oppo Reno5 Lite
 • 200X brăţări fitness OPPO Band
 • 100X 500 lei în contul Orange Money

Un participant poate câștiga un singur premiu din fiecare categorie de premii. Imaginea premiilor este cu titlu de prezentare.

Pentru a intra în posesia premiului în bani, este necesar să ai un cont Orange Money in lei. Daca nu ai deja unul, îl poți deschide simplu şi rapid, direct din aplicația Orange Money sau în orice magazin Orange, astfel :

Deschiderea contului din aplicație

Dacă ai un număr de telefon Orange, ai peste 18 ani şi carte de identitate emisă de autorităţile române îţi poţi deschide contul urmând paşii de mai jos:

 1. Descarci aplicaţia mobilă din Google Play sau App Store direct pe telefonul mobil.
 2. Îţi creezi profilul: adaugi numărul de telefon şi adresa de e-mail.
 3. Realizezi un apel video cu un agent Orange Money pentru validarea cărţii de identitate.
 4. Răspunzi la câteva întrebări despre tine în aplicație, conform legislaţiei bancare în vigoare.
 5. Te anunţăm prin SMS şi e-mail când poţi semna electronic contractul.

Deschiderea contului într-un magazin Orange

Dacă eşti client Orange şi ai peste 18 ani, poti solicita activarea serviciului Orange Money într-un magazin Orange, în baza cărţii de identitate. Dacă eşti cetăţean străin cu rezidenţa în România, îți poți deschide contul în baza cărţii de rezidenţă sau a permisului de şedere, împreună cu paşaportul sau actul de identitate cu poză.

Află mai multe detalii despre produsele financiare Orange Money pe https://www.orange.ro/money

Clienții eligibili extrași vor fi contactați telefonic sau prin SMS pe numărul cu care s-au înscris în tombolă, conform regulamentului.

Primești bonus 50 GB internet 4G valabil pentru 30 de zile pe care îl poți folosi național cu o opțiune de minimum 5 € credit. Bonusul se primește automat la activarea unei opțiuni din oferta curentă, pentru clienții PrePay existenți sau la activarea unei noi cartele SIM PrePay.

Pentru opțiunile de minimum 5 € credit activate sau reîncărcate din My Orange primești automat 100 GB bonus.

Bonusurile de 50 și 100 GB sunt valabile 30 de zile și pot fi folosite național, cu o opțiune activă de minimum 5 € credit, iar în roaming, cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

În cazul în care nu ai deja un cont My Orange, creează-ți unul acum sau descărcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

Bonusurile de 50 GB și 100 GB se consumă înaintea beneficiilor incluse în opțiunile activate.

Poți verifica bonusurile în aplicația My Orange sau prin apel la 333.

sus