Stau pe net cât vreau

Internet Prepay

Nelimitat net 4G

Testează-ți limitele

Stai pe net zi și noapte pe laptop, tabletă sau telefon


Mai mult

Te conectezi rapid la internet pe telefon, tabletă sau laptop, cu opțiunile de internet pentru cartela ta PrePay. Astfel, ești la curent cu toate noutățile și păstrezi legătura cu prietenii.

Ai o gamă variată de opțiuni de internet, din care să o alegi pe cea potrivită nevoilor tale. Poți reactiva opțiunea de câte ori ai nevoie într-o lună, fără să fie nevoie de încheierea unui contract. În plus, dacă efectuezi o reîncărcare în mai puțin de 30 de zile, primești extra resurse.

Beneficii

Ai acces la cele mai noi tehnologii și navighezi pe internet cu viteze maxime de până la 300 Mbps, iar după terminarea traficului inclus, poți activa pachete suplimentare oricând în timpul lunii.

Cum activez opțiunile de internet pentru cartela mea Orange PrePay?

Iată cum poți activa opțiunile de internet pentru cartele PrePay, în funcție de nevoile tale:

După terminarea traficului inclus în opțiunile activate sau oricând dorești, poți activa opțiunea cu 1 GB trafic suplimentar pentru 2 euro credit, prin trimiterea unui SMS gratuit la 321 cu textul „2EUR”. Din contul tău va fi retras un credit de 2 euro. Poți folosi traficul suplimentar până la data de expirare a opțiunii Internet PrePay activate/reîncărcate. Opțiunea cu trafic suplimentar poate fi activată numai dacă ai o opțiune de internet activă de 3, 5, 8, 10 sau 12 euro credit.

Alege opțiunea Internet PrePay potrivită ție:

ofertă recomandată

Opțiunea Internet de 5 € credit

4G
 • 1 GB trafic de internet la viteze 4G
 • Valabilă 30 zile

+ 250 MB bonus
Activează prin SMS la 321 cu textul „net5” sau „data5”

Reîncarcă

Opțiunea Internet de 8 € credit

4G
 • 3 GB trafic de internet la viteze 4G
 • Valabilă 30 zile

+ 750 MB bonus
Activează prin SMS la 321 cu textul „net8” sau „data8”

Reîncarcă

Opțiunea Internet de 3 € credit

4G
 • 0.5 GB trafic de internet la viteze 4G
 • Valabilă 15 zile

+ 125 MB bonus
Activează prin SMS la 321 cu textul „net3” sau „data3”

Reîncarcă

Opțiunea Internet de 10 € credit

4G
 • 5 GB trafic de internet la viteze 4G+
 • Valabilă 45 zile

+ 1.25 GB bonus
Activează prin SMS la 321 cu textul „net10” sau „data10”

Reîncarcă

Opțiunea Internet de 12 € credit

4G
 • 10 GB trafic de internet la viteze 4G+
 • Valabilă 30 zile

+ 2.5 GB bonus
Activează prin SMS la 321 cu textul „net12” sau „data12”

Reîncarcă

Opțiunea Internet suplimentar 2 € credit

4G
 • 1 GB trafic de internet
 • Viteza și valabilitatea opțiunii existente

Activează prin SMS la 321 cu textul „2 euro” 

 

Descoperă opțiunile cu minute pentru cartela ta PrePay.

Opțiuni Orange PrePay

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 5 august – 7 octombrie 2015 cu posibilitate de prelungire.

Traficul de internet inclus nu se reportează. După terminarea acestuia, vei fi taxat cu 0,02/MB pentru extra traficul inregistrat si vei putea naviga gratuit doar în Portalul Orange pe mobil. Poți însă primi apeluri și SMS-uri dacă opțiunea de internet este activată peste o opțiune cu minute.

Îți poți reîncărca oricând contul și poți alege să activezi una dintre opțiunile disponibile. În plus, contul tău PrePay poate fi reîncărcat direct de un abonat Orange. Creditul obținut din reîncărcări sau transfer de credit nu poate fi transferat unui alt utilizator PrePay.

Cu opțiunile Internet PrePay navighezi pe internet la viteze 4G+/4G sau 3G:

 • cu opțiunile Internet de 3 și 5 euro credit ai internet la viteze 4G de până la 30 Mbps pentru download și până la 15 Mbps pentru upload; în cazul în care nu te afli în zona de acoperire 4G sau nu ai un dispozitiv compatibil 4G, beneficiezi de 3G, care oferă viteze pentru download de până la 21,6 Mbps și pentru upload de până la 5,76 Mbps
 • cu opțiunea Internet de 8 euro credit ai internet la viteze 4G de până la 150 Mbps pentru download și până la 50 Mbps pentru upload; în cazul în care nu te afli în zona de acoperire 4G sau nu ai un dispozitiv compatibil 4G, beneficiezi de 3G, care oferă viteze pentru download de până la 43,2 Mbps și pentru upload de până la 5,76 Mbps
 • cu opțiunile Internet de 10 și 12 euro credit ai internet la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download și până la 50 Mbps pentru upload; în cazul în care nu te afli în zona de acoperire 4G sau nu ai un dispozitiv compatibil 4G, beneficiezi de 3G, care oferă viteze pentru download de până la 43,2 Mbps și pentru upload de până la 5,76 Mbps

Vitezele de internet, inclusiv viteza minimă, depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G, trebuie să:

 • Ai un dispozitiv compatibil (modem, tabletă sau smartphone)
 • Ai o optiune care să îți ofere acces la această tehnologie
 • Să te afli în aria de acoperire; dacă nu ești în aria de acoperire 4G, te vei conecta la viteze 3G+
 • Ai o cartelă SIM specială pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop.

Pentru a verifica traficul de internet disponibil, precum și data valabilității acestuia, apelează gratuit 333 sau *133# sau intră în contul tău.

Serviciul Roaming se poate activa prin apel gratuit la Serviciul Clienți.

 • Pentru a activa cartela SIM, introdu-o într-un dispozitiv
 • Opțiunile sunt valabile 15, 30 sau 45 de zile de la data activării, în funcție de opțiunea aleasă

Activarea unei opțiuni nu mărește perioada de activitate a SIM-ului. Poți folosi traficul din opțiune în perioada de activitate a SIM-ului și în perioada de valabilitate a opțiunii. După perioada de activitate, SIM-ul are o perioadă de grație de 240 de zile.

La sfârșitul perioadei de valabilitate, pentru ca opțiunea să se reactiveze automat, trebuie să ai în cont un credit minim egal cu tariful opțiunii.

Poți dezactiva orice opțiune prin apel la *100#, ramura Internet, dar vei pierde beneficiile neutilizate.

Poți afla numărul de telefon al cartelei Orange PrePay prin apel la 222.

Poți reîncărca direct cu opțiuni sau cu credit, din care poți activa ulterior o opțiune. La activarea unei opțiuni din creditul pe care tocmai l-ai reîncărcat, prin apel/SMS gratuit la numerele dedicate sau apel la *100#, asigură-te că în prealabil ai închis orice sesiune de internet. Astfel, creditul necesar activării opțiunii nu va fi utilizat parțial sau total navigând pe net.

Dacă vrei să activezi una din opțiunile acestei oferte, dar ai deja activată o opțiune care este incompatibilă cu aceasta, trebuie mai întâi să o dezactivezi pe cea veche.

sus