Reîncărcare de pe abonament

 • Programare lunară
 • Reîncărcare cu credit
 • Reîncărcare cu opțiune

Orice abonat Orange poate folosi serviciul Reîncărcare automată lunară pentru a programa reîncărcarea unui cont PrePay, cu opțiune sau cu orice valoare cuprinsă între 1 și 200 de euro. Contul PrePay va fi reîncărcat automat în fiecare lună, la data stabilită, cu valoarea aleasă de abonatul Orange.

Pentru mai mult control asupra programărilor făcute, se poate alege varianta de reîncărcare cu confirmare, prin care va fi solicitat acordul abonatului înainte de fiecare reîncărcare. Altfel, abonatul va fi înștiințat printr-un mesaj scris de fiecare dată când reîncărcarea automată a fost efectuată.

Cum activez reîncărcarea automată lunară?

Dacă ai un abonament Orange și vrei să programezi o reîncărcare a unei cartele PrePay de pe numărul tău, urmează pașii de mai jos:

 • Apelează *100#, serviciul Self Care, și selectează din meniu Reîncărcare Prepay
 • Introdu parola. Dacă ai un cont pe persoană fizică și nu ai o parolă definită, tastează ultimile 6 cifre ale numărului actului personal de identitate, urmate de tasta #. Dacă ai un cont pe persoană juridică și nu ai o parolă definită, tastează ultimile 6 cifre din codul de înregistrare fiscală, urmată de tasta #.
 • După introducerea parolei, alege opțiunea Programare, apoi selectează varianta de programare dorită: direct cu opțiune sau cu credit
 • Selectează opțiunea sau valoarea dorită, introdu numărul de telefon și data la care vrei să se efectueze reîncărcarea lunară, cu sau fără confirmare

Dacă ai ales varianta de reîncărcare automată lunară cu confirmare, cu o zi înaintea datei alese pentru reîncărcare vei primi un mesaj scris de confirmare. Pentru a confirma reîncărcarea, trimite înapoi printr-un mesaj scris cuvântul "DA", în cel mult 24 ore. În caz contrar se va considera că nu se dorești efectuarea reîncărcării. Doar primul răspuns va fi luat în considerare.

Pentru ambele variante, după ce reîncărcarea lunară a fost făcută, vei primi o notificare printr-un mesaj scris cu următoarele informații: numărul PrePay reîncărcat și valoarea totală reîncărcată. De asemenea, posesorul numărului PrePay reîncărcat va primi un mesaj scris prin care i se comunică valoarea totală cu care i s-a mărit creditul și data reîncărcării. Creditul reîncărcat prin acest serviciu este luat în considerare la alocarea bonusului pentru reîncărcare la 30 zile.

Cât costă?

Serviciul este gratuit, vei fi tarifat pe factură ta Orange conform prețului opțiunii sau a creditului oferit, la care se adaugă TVA, conform tabelului de mai jos:

Euro credit Perioada activă (zile) Perioada de grație (zile)
1 5 -
2 10 -
3 15 -
4 30 50
5 - 6 30 50
7 - 11 60 240
12 - 18 90 240
19 - 200 120 240

Poți să reîncarci contul cu 1 sau 2 euro credit doar în Orange shop.

Întrebări frecvente

Valoarea maximă lunară în limita căreia poți face o programare depinde de valoarea facturilor precedente. Abonatul va fi informat asupra acestei valori de câte ori accesează serviciul.

Pot fi programate maxim 5 reîncărcări automate lunare, dar nu mai mult de o reîncărcare într-o singură zi. Pentru un cont PrePay poți face o singură programare de reîncărcare lunară. Poți modifica sau anula programările de reîncărcare în orice moment.

Pentru reîncărcările programate în intervalul 21:00 – 07:00, creditul sau opțiunea programată se va aloca după ora 07:30.

Poți modifica sau anula în orice moment programările făcute, folosind același meniu utilizat pentru programarea reîncărcărilor.

Poți reîncărca un cont PrePay prin serviciul reîncărcare automată atât în țară, cât și în roaming.

Funcționarea serviciului depinde de capabilitățile tehnice ale rețelelor străine în care sunt înregistrați utilizatorul Prepay, respectiv abonatul Orange.

Serviciul este disponibil pentru toate tipurile de abonament din oferta comercială cu sau fără minute incluse, din prima zi de activare a abonamentului.

Reîncarcă de pe abonamentul tău Orange un cont PrePay cu opțiune sau credit de minim 5 Euro și participă la tombola zilnică pentru premiile JBL.

Poți reîncărca un cont PrePay de pe abonamentul tău:

 • Din Contul tău online, secţiunea reîncărcare PrePay urmând paşii de mai jos:
  1. Introdu numărul PrePay pe care vrei să-l reîncarci şi apasă butonul ‘confirmă’ 
  2. Alege varianta de reîncărcare şi modalitatea de plata potrivite şi finalizează tranzacţia. Poți alege între reîncărcarea contului pe loc sau reîncărcarea lunara programata poți face o programare, astfel încât în fiecare luna acel cont PrePay să fie reîncărcat automat, de pe contul tău.
  3. Pentru tómbola vor fi eligibile doar reincarcarile cu plata pe factura
 • Prin apel gratuit la *100# , serviciul Selfcare, de pe abonament, urmând paşii de mai jos:
  1. Selectează Reîncărcare PrePay şi apoi butonul 1 Continuare
  2. Introdu parola Orange, alege opţiunea pe care doreşti să o activezi sau alege meniul Reîncarcă cu credit şi urmează paşii indicaţi pe ecranul telefonului. Si Si aici poți alege între reîncărcarea contului pe loc sau poți programa o reîncărcare, astfel încât în fiecare lună acel cont PrePay să fie reîncărcat automat, de pe contul tău.
 • Prin apel gratuit la numărul 200 de pe numărul de abonament şi urmează instrucţiunile robotului interactiv. La finalul tranzacţiei, vei primi un SMS pe numărul de telefon al abonamentului tău, prin care ți se va confirma că ai finalizat cu succes reîncărcarea PrePay.

  Poți face o reîncărcare PrePay de pe un abonament Orange dacă :

  1. au trecut 3 luni de la activarea abonamentului tău
  2. nu s-a atins valoarea maximă lunară în limita căreia poți face o reîncărcare PrePay. Aceasta depinde de valoarea facturilor pe care le-ai achitat în ultimele 12 luni. Pentru a afla numărul maxim de reîncărcări pe care îl poți face lunar, poţi apela Serviciul Clienți, la numărul 300.

Regulamentul aici »

sus