Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Distracție cu surprize la pachet

Distracție cu surprize la pachet

Cu Orange PrePay, distracƫia şi surprizele merg mână în mână.

Descoperă săptămânal ȋn My Orange bonusuri surpriză pentru numărul tău.
În plus, ai 100 GB bonus pentru 100 de zile la activarea unei opƫiuni de minimum 6 € credit.

Descoperă bonusul săptămânii

Bonusurile săptămânale din My Orange

Bonusurile săptămânale din My Orange

Intră săptămânal în contul tău My Orange pentru a le descoperi. Aşteptarea va merita.

Bonusurile au valabilitate 7 zile şi pot fi activate săptămânal din My Orange pentru fiecare număr PrePay administrat in cont. Pentru a consuma bonusurile trebuie să ai o opƫiune de minimum 5 euro credit activă.

Descarcă aplicația și activează bonusul

Descarcă aplicația

Activarea bonusurilor săptămânale

Bonusurile surpriză pot fi activate săptămânal, de luni până duminică, din contul tău My Orange în 2 pași:

  • accesează bannerul campaniei din meniul principal sau secțiunea Reîncărcare PrePay
  • alege numărul PrePay pe care vrei să activezi bonusul săptămânii și apasă “Activează bonus”

Vei primi un mesaj de confirmare a activării bonusului săptămânal pe numărul PrePay ales.

Activează bonus

Descoperă toate bonusurile disponibile

Descoperă toate bonusurile disponibile

Clienții PrePay vor primi automat bonusul 100 GB internet 4G valabil pentru 100 de zile la activarea unei opțiuni de minimum 6 € credit din oferta curentă sau la activarea unei noi cartele SIM Orange PrePay.

În plus, clienƫii PrePay existenƫi primesc automat bonus 50 GB internet 4G la activarea unei opƫiuni de 5 € credit din oferta curentă sau a unei opțiuni din categoria Design Your Offer.

Vezi opțiunile Orange PrePay aici.

My Orange

Plată factură, verificare beneficii disponibile, gestionare servicii și opțiuni active sau reîncărcare cartelă PrePay. Doar câteva dintre lucrurile pe care le poți face pe telefon din My Orange.

Descarcă aplicația si activează bonusul
Descarcă aplicația

Întrebări frecvente

Campania se desfășoară în perioada 16 septembrie – 17 noiembrie 2021 cu posibilitate de prelungire.

Bonusul 100 GB internet 4G valabil pentru 100 de zile este alocat automat la activarea unei opțiuni de minimum 6 € credit din oferta curentă sau la activarea unei noi cartele SIM Orange PrePay.

Bonusul poate fi folosit național cu o opțiune de minimum 6 € credit activă, iar în roaming cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă

Bonusul de 100GB pentru 100 de zile se consumă după beneficiile incluse în opțiunile activate.

Poți verifica bonusul în aplicația My Orange sau prin apel la 333. În cazul în care nu ai deja un cont My Orange, creează-ți unul acum sau descarcă-ți aplicația My Orange din Google Play sau App Store.

Bonusurile săptămânale au valabilitate 7 zile şi pot fi activate din My Orange dacă pe numărul PrePay nu este deja activ acelaşi tip de bonus. Un client PrePay își poate activa toate bonusurile oferite ȋn campanie, ȋn limita de maximum un bonus pe săptămână. Bonusurile săptămânale sunt disponibile pe perioada campaniei ȋn My Orange, de luni până duminică. Durata primei săptămâni din campaniei este de 4 zile.

Bonusurile se consumă ȋnaintea altor bonusuri sau a beneficiilor incluse ȋn opƫiunile activate. Bonusurile pot fi folosite naƫional, cu o opƫiune activă de minimum 5 € credit, iar ȋn roaming, cu o opƫiune de minimum 10 € credit, ȋn limita de date disponibile ȋn roaming SEE şi conform Politicii de utilizare rezonabilă.

Poƫi verifica resursele disponibile ȋn aplicaƫia My Orange sau prin apel la 333.

Clienƫii PrePay existenƫi primesc automat bonus 50 GB internet 4G la activarea unei opƫiuni de 5 € credit din oferta curentă sau a opƫiunilor din categoria Design Your Offer.

Bonusul de 50 GB este valabil 30 de zile şi poate fi folosit naƫional, cu o opƫiune activă de minimum 5 € credit, iar ȋn roaming, cu o opƫiune de minimum 10 € credit, ȋn limita de date disponibile ȋn roaming SEE şi conform Politicii de utilizare rezonabilă.

Bonusul de 50 GB acordat la activarea sau reȋncărcarea unei opƫiuni de 5€ credit se consumă ȋnaintea beneficiilor incluse ȋn opƫiunile active.

Poƫi verifica bonusurile ȋn aplicaƫia My Orange sau prin apel la 333.