Ești pe PrePay,
ești răsplătit

  • Bonus 50 GB la viteze 4G+
  • Opțiuni valabile 30 de zile
  • Tarife avantajoase

Ești pe PrePay, ești răsplătit. Ai bonus 50 GB, opțiuni valabile 30 de zile și tarife avantajoase după consumarea beneficiilor incluse. În plus, primești bonus un voucher de 10% reducere la accesorii în magazinul online Orange, dacă trimiți mesaje video în limba lui Millidge și Doig, din aplicația PrePay Talk.

Creează mesaje video originale în limba personajelor PrePay. Spune mesajul tău în timp ce te filmezi și trimite-l cuiva drag. Dacă ești pe PrePay iar prietenul tău este pe Orange, primiți amândoi câte un voucher de 10% reducere la accesorii în magazinul online. Trimite mesaje video din PrePay Talk:

Descarca PrePay Talk Descarca PrePay Talk
PrePay Talk

Iată ce trebuie să faci după ce ai descărcat aplicația și te-ai înregistrat:

1

Alege vocea lui Millidge sau a lui Doig și apoi filmează-te în timp ce spui mesajul tau.

2

Mesajul va fi redat în limba și cu vocea personajelor PrePay.

3

Personalizează înregistrarea cu accesorii și adaugă mesajul tău și în scris.

4

Apasă “trimite” și distracția este garantată. În plus, poți primi un voucher de 10% reducere la accesorii în magazinul online Orange.

În plus, dacă activezi o opțiune de minim 5 € credit primești automat 50 GB bonus.

Vezi detalii
PrePay Talk

Întrebări frecvente

Pentru a folosi aplicația PrePay Talk trebuie să ai un telefon cu sistem de operare Android sau iOS.

Descarcă aplicația din Google Play dacă folosești un telefon Android sau din AppStore dacă ai un iPhone. Apoi, înregistrează-te pe baza numărului de telefon dacă ești client Orange sau a adresei de e-mail dacă nu ai un număr Orange activ.

În ambele cazuri vei primi un cod de înregistrare (prin SMS în cazul înregistrării cu număr de telefon Orange sau pe e-mail în cazul logării cu adresa de e-mail) . Este nevoie să introduci în aplicație acest cod, pentru a te înregistra. Odată înregistrat, distracția poate începe!

  • De îndată ce te-ai logat în aplicație poți trimite câte mesaje video vrei.
  • Selectează personajul a cărui voce o preferi, apasă butonul “Continuă” ca să activezi camera și ține apăsat butonul “Înregistrare” între 3 și 10 secunde. Mesajul tău va fi redat în limba și cu vocea personajului ales și poate fi personalizat cu rame și accesorii.
  • Trimite mesajul către un număr Orange și dacă ești pe PrePay primiți amândoi bonus câte un voucher de 10% reducere la accesorii în magazinul online.
  • Dacă te-ai înregistrat în aplicație cu o adresă de e-mail, nu vei primi bonus însă poți trimite câte mesaje dorești.

Oferta este disponibilă în perioada 4 octombrie – 1 noiembrie 2018, cu posibilitate de prelungire.

  • Se alocă bonus câte un voucher de 10% reducere la accesorii în magazinul online Orange pentru primul mesaj video trimis din aplicația PrePay Talk de pe un număr PrePay, către un număr Orange PrePay. Bonusul se acordă atât celui care trimite cât și celui care primește mesajul video.
  • Voucherul de 10% reducere la accesorii în magazinul online Orange poate fi folosit până la 30 noiembrie 2018 .
  • Poți trimite câte mesaje vrei, însă bonusul se alocă pentru primul mesaj video trimis către un număr Orange.

sus