×
Tehnologie

Antreprenoriat

Accelerator program

Orange Fab România este un program de accelerare de 1 an, conceput pentru a susține antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare și distribuirea acestora pe plan local și internațional. 

Acest program pentru startup-uri își propune să descopere startup-uri din România cu produse mature care ajută la îmbunătățirea stilului de viață și stabilesc trenduri. Startup-urile vor primi acces la tehnologii și API-uri pentru dezvoltarea produsului, suport pentru testarea lui într-un mediu real și acces la rețeaua de distribuție Orange pentru creșterea afacerii. Procesul de selecție și etapa de accelerare vor fi realizate în parteneriat cu How to Web, o echipă cu experiență în  ecosistemul startup-urilor.

În cadrul Orange Educational Program pentru Politehnică studenții au beneficiat  de un modul de training dedicat înovației și antreprenoriatului. Acesta este susținut de Andrei Pitiș, președintele ANIS (Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii) și cofondator al programelor TechAngels și Innovation Labs. În prezent studenţii beneficiaza de cursuri dedicate brevetelor de inveţie prezentate de catre coordonatorul proiectului si de prelegeri pe tema antreprenoriatului susutinute de Cristian Patachia, Development & Innovation Manager in cadrul departamentului Tehnology din Orange Romania.

De asemenea, studenții pot participa la Innovation Labs, un program de accelerare a progresului studenților de la facultățile cu profil tehnic, business sau comunicare și al tinerilor profesioniști, care vor să pună bazele propriilor start-up-uri.

Innovation Labs se desfășoară în perioada martie-iunie, iar înscrierile încep de obicei în luna februarie. Programul are 5 etape:

Citește mai multe despre Innovation Labs aici .

Orange România este sponsorul principal al concursului de aplicații mobile MobilPRO, o competiție anuală de idei si aplicatii  pentru dispozitive mobile organizată de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, din cadrul Universității Politehnica București.

↵ Inapoi la pagina principală

sus