×

Noi cursuri pentru studenții ETTI

Studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din cadrul Universității POLITEHNICA București, înscriși în Orange Educational Program vor beneficia în perioada următoare de 3 cursuri noi, suplimentare celor din programa cu care s-au obișnuit.

Aceste cursuri au fost gândite pentru a sparge rutina cursurilor obișnuite cu informații din domenii de actualitate pentru studenții aflați foarte aproape de primii pași în carieră.


Cursurile vor fi susținute de experți Orange România și vor aborda teme precum rețelele și tehnologiile 5G și IoT sau securitate pentru mobil. În cadrul cursurilor despre tehnologii, studenții vor învăța noțiuni de arhitectură și evoluție a rețelelor, tehnologii de acces, platforme sau detalii despre integrarea cu rețeaua unui operator, de exemplu în cazul tehnologiilor IoT. În ceea ce privește securitatea pentru mobil, vor fi abordate teme precum tipurile de malware, distribuția acestora pe sistemele de operare mobile moderne, vectori specifici sau metode de mitigare.

Tehnologia 5G

în cadrul cursului ”Sisteme de Comunicații”, pentru studenții anului III
Când: luni, 11.05 , 11:00-13:00
Trainer: Marius Iordache, Architecture Manager Orange România

IoT și integrarea cu rețeaua unui operator

în cadrul cursului ”Sisteme de Comunicații”, pentru studenții anului III
Când: luni, 18.05, 11:00-13:00
Trainer: Cătălin Brezeanu, IoT Architecture & Services Expert Orange România

Mobile Security

în cadrul cursului ”Securitatea terminalului mobil”, pentru studenții de la programul de master ”Comunicații Mobile”, anul 1
Când: luni, 11.05, 17:00-19:00
Trainer: Ioan Constantin, Cyber Security Expert Orange România

↵ Inapoi la pagina principală

sus