×

Noutăți
Orange Educational Program


Facultatea de Informatică, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași
Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ETTI), Universitatea Politehnica, Bucureşti

Începe Orange Educational Program la Universitatea Ovidius din Constanța

Orange România continuă seria workshop-urilor din cadrul Orange Educational Program, la Universitatea Ovidius, Facultatea de Matematică și Informatică. (...)
Citește mai mult »

Orange Educational Program vine la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași

Orange susține excelența prin programul Orange Educational Program, acum prezent și la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. (...)
Citește mai mult »

Anunț deschidere Orange Educational Program 2021-2022

Înscrierile în program vor începe pe 22 martie.
Deschiderea Orange Educational Program 2021 - 2022 va avea loc pe 24 martie 2021, on-line, pe platforma Teams pusă la dispoziție de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, începând cu ora 17:00. Sunt invitați să participe toți studenți din anul III interesați. (...)
Citește mai mult »

Regulament pentru acordarea pachetelor educaţionale

În anul universitar 2021-2022, Orange România oferă studenţilor din anul III al Facultăţii de Electronică , Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei 3 tipuri de pachete educaţionale, după cum urmează:(...)
Citește mai mult »

Webinar de rețele de comunicații mobile pentru studenții din Iași

Zilele acestea ne dăm întâlnire online cu studenții și masteranzii universităților Gheorghe Asachi și Alexandru Ioan Cuza din Iași, în cadrul unor webinare de rețele radio din programa Orange Educational Program.(...)
Citește mai mult »

Noi cursuri pentru studenții ETTI

Studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) din cadrul Universității POLITEHNICA București, înscriși în Orange Educational Program vor beneficia în perioada următoare de 3 cursuri noi, suplimentare celor din programa cu care s-au obișnuit. (...)
Citește mai mult »

Webinare de securitate cibernetică la Universitatea Ovidius din Constanța

Seria webinarelor de securitatea cibernetică din cadrul Orange Educational Program continuă cu studenții Universității Ovidius din Constanța. Prezentările vor avea loc pe 6 și 7 mai, de la 10-12. (...)
Citește mai mult »

Webinare de securitate cibernetică la Iași

Pe 8 și 9 aprilie ne-am dat întâlnire virtual cu studenții universităților ”Alexandru Ioan Cuza” și ”Gheorghe Asachi” din Iași, universități partenere în cadrul Orange Educational Program. (...)
Citește mai mult »

Înscrierile pentru Orange Educational Program, ediția 2020-2021, se prelungesc până pe 22 aprilie 2020.

Locurile vor fi acordate conform regulamentului disponibil aici. (...)
Citește mai mult »

Anunț deschidere Orange Educational Program 2020-2021

Înscrierile în program vor începe pe 17 februarie.
Deschiderea Orange Educational Program 2020 - 2021 va avea loc în data de 19 februarie 2020 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A01/A101 începând cu ora 17:00. Sunt invitați să participe toți studenți din anul III interesați. (...)
Citește mai mult »

Regulament pentru acordarea pachetelor educaţionale

În anul universitar 2020-2021, Orange România oferă studenţilor din anul III al Facultăţii de Electronică , Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei 3 tipuri de pachete educaţionale, după cum urmează:(...)
Citește mai mult »

O noua oferta de practica de la Orange pentru studentii de la ETTI/UPB

Orange România vine în întâmpinarea studenților din anul III de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației cu o nouă ofertă pentru practică: 29 de locuri, în toate echipele din departamentele tehnic și IT.
Selecția este pe bază de CV, ce trebuie să conțină și foaia matricolă la zi, precum și adeverințele sau diplomele obținute la cursurile suplimentare la care se va face referire în CV, în format electronic.
Mai mult, primii 25 de studenți aleși vor primi suplimentar acces la cursuri de formare profesională.
Citește mai mult »

Au fost aleși studenții care intră în Orange Educational Program

23 de studenți vor beneficia de pachete educaționale oferite de Orange în anul universitar 2019 – 2020.
Aceștia vor primi acces la cursuri și workshopuri și vor beneficia de burse de studiu și internship în cadrul Orange Educational Program pentru ETTI.
Citește mai mult »

Ești student la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași?

Vino la Școala de primăvară, între 8-12 aprilie 2019, să înveți și să pui în practică concepte teoretice despre Cloud Computing, Comunicații mobile, sisteme 5G sau IoT.
Primul curs, introductiv, va avea loc pe 12 ianuarie. Detalii pe site-ul Universității.
Citește mai mult »

Anunț deschidere Orange Educational Program 2019-2020

Înscrierile în program vor începe pe 1 februarie.
Deschiderea Orange Educational Program 2019 - 2020 va avea loc în data de 20 februarie 2019 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A01/A101 începând cu ora 17:00. Sunt invitați să participe toți studenți din anul III interesați. O a doua ședință de prezentare a programului Orange Educational Program pentru Politehnică va avea loc în data de 21 februarie 2019 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A01/A101 începând cu ora 17:00. (...)
Citește mai mult »

Regulament pentru acordarea pachetelor educaţionale

În anul universitar 2019-2020, Orange România oferă studenţilor din anul III al Facultăţii de Electronică , Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei 3 tipuri de pachete educaţionale, după cum urmează:(...)
Citește mai mult »

40 de viitori specialişti în telecomunicații au absolvit Orange Educational Program

Orange a premiat cei 40 de studenţi ai Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ETTI) din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program (OEP) desfăşurate pe parcursul anului universitar 2017 - 2018.

Citește mai mult

Candidații pentru Orange Educational Program

Tabel nominal cu studenții admiși în Orange Educational Program 2018-2019

Citește mai mult

Candidații pentru Orange Educational Program 2018-2019

Toți candidații admiși sunt rugați să se prezinte la Centrul de Training Orange, din Cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, luni 5 martie 2018, ora 10:00, pentru testul scris.

Testul este obligatoriu.

Citește mai mult

Orange - partener principal al MobilPRO editia a V-a

Orange Romania, prin Orange Educational Program pentru Politehnica, sustine pentru al 4-lea an consecutiv MobilPRO - concursul de idei si aplicatii pentru smartphones. Conursul este organizat de Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (ETTI) din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti (UPB) si Liga Studentilor Electronisti (LSE). Inscrierile sunt deschise pana pe 26 februarie.
Citește mai mult

Anunț deschidere Orange Educational Program 2018-2019

Înscrierile în program vor începe pe 1 februarie.
Deschiderea Orange Educational Program 2018 - 2019 va avea loc în data de 21 februarie 2018 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A01/A101 începând cu ora 17:00. Sunt invitați să participe toți studenți din anul III interesați. O a doua ședință de prezentare a programului Orange Educational Program pentru Politehnică va avea loc în data de 22 februarie 2018 la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, la sala A01/A101 începând cu ora 17:00. (...)
Citește mai mult »

Regulament pentru acordarea pachetelor educaţionale

În anul universitar 2018-2019, Orange România oferă studenţilor din anul III al Facultăţii de Electronică , Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei 3 tipuri de pachete educaţionale, după cum urmează:(...)
Citește mai mult »

Vezi cum a fost la MobilPRO 2017

În fiecare an, prin Orange Educational Program susținem MobilPRO – concursul de idei și aplicații software organizat de ETTI, ajuns la cea de-a 4-a ediție. Anul acesta temele au fost: automobile inteligente, aplicații mobile și teritorii smart, cu participarea a 21 de echipe (...)
Citește mai mult »

MobilPRO editia a II-a 2015

Printre participanții celei de-a doua ediții s-au remarcat doi absolvenți ai Orange Educational Program. Cei doi au realizat aplicații premiate în cadrul mai multor categorii:

  • Vlad Mihai Teohari - Premiul I la categoria „Măsurare”, cu lucrarea „Epilepsy Combat”
  • Adrian Dragoș Mutascu - Premiul II la categoria „Măsurare”, cu lucrarea „easyDoor”

↵ Inapoi la pagina principală

sus