Alcatel Idol 3

Alcatel Idol 3


  rating 4,33 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

George-Valentin despre Alcatel Idol 3


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Este al 4-lea device de la Alcatel pe care l-am cumparat, astfel sunt oarecum in cunostinta de cauza. 1. raport calitate-pret (se stie deja ca Alcatel promoveaza telefoane competitive la preturi accesibile pe piata smartphone) 2. se simte performata unui procesor competitiv 3. l-am testat cu 5-6 aplicatii deschise + Chrome + 2 jocuri si nu am simtit niciun lag (asa cum am vazut mentionat in alte review-uri) 4. telefonul vine cu o interfata atractiva, cu multe aplicati preinstalate, cu o tastatura performanta preinstalata si un task-killer integrat 5. design atractiv + jack 3.5 audio (lipsea la unele alcateluri) butonul de pornire in lateral (la celelalte modele era mereu sus) si sistemul de siguranta al slot-ului pentru SIM/SD card pare sa previna eventuale accidente nedorite 6. dimensiuni: display 4.7 cu o rata de afisaj aproape 69%, 7.6mm grosime si doar 110g greutate 7. nu se incalzeste cum o faceau celelalte modele (la telefoane atat de subtiri e ceva normal, oarecum) 8. bateria dureaza acceptabil (in conditiile unui 4g/3g activat constant, apeluri si utilizari aplicatii jocuri) intre 20 si 40 de ore 9. softul de gestionare al telefonului via laptop/desktop este foarte simplu si cat se poate de pragmatic 10. sistemul audio este INCREDIBIL, asemenea si hands-free-ul ca si calitate a sunetului 11. reversibilitatea telefonului (se poate folosi in mod normal sau la apeluri SI invers) testata si este OK, mentionez ca are microfoane la abele capete.


CONTRA

Imi place prea mult dar am incercat sa fiu totusi impartial asa ca: 1. carcasa este integral plastic (este imperios achizitionarea unei carcase aferente) senzatia este ciudata, avand in vedere greutatea telefonului si dimensiunile sale (pare de jucarie) 2. bateria nu este punctul forte (desi un utilizator vigilent nu ar avea probleme mari) 3. se simte ca telefonul vrea mai mult dar totusi producatorii au decis sa limiteze configuratia la doar 1.5 giga RAM (desi fratele mai mare de 5.5 are 2giga RAM), probabil o decizie de marketing pentru a reduce costurile (?) si a creste competivitatea pe piata. 4. se simte ca se poate lipsi de anumite tweaks (lucruri care mie mi se par dispensabile, altora poate nu).

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Apple iPhone 6s Plus 128 GB Space Gray


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Apple iPhone 6s Plus 128 GB Space Gray


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3