Apple iPhone 6 64 GB Space Gray

culoare


Gold Silver Space gray

capacitate


128 GB 16 GB 64 GB
  rating 4,25 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Robert despre Apple iPhone 6 64 GB Space Gray


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Apple a iesit din tipar odata cu lansarea in paralel a 2 variante iPhone, iPhone 6 si 6 Plus, prin care raspunde criticilor aduse modelelor anterioare legate de marimea prea mica a ecranului, cea mai clara diferenta fiind diagonala de 4.7 inch pentru iPhone 6, respectiv de 5.5 inch pentru 6 Plus.

Calitatea display-ului este foarte buna, cu reproducere a culorilor excelenta si unghiuri mari de vizualizare datorate panoului de tip IPS. Luminozitatea ridicata a ecranului permite conditii bune de utilizare si la lumina solara puternica, iar protectia este asigurata de un panou de sticla intarita cu ion. Ecranul iPhone 6 pastreaza densitatea de 326 pixeli per inch de la iPhone 5s, avand rezolutia de 1334 x 750 pixeli, peste standardul HD de 720p, iar cel de la iPhone 6 Plus se lauda cu rezolutie FullHD 1920 x 1080 cu o densitate de aproximativ 401 pixeli per inch.

Pe spatele telefoanelor gasim camera principala de 8 MP ce obtine fotografii de o calitate foarte buna avand in vedere ca majoritatea telefoanelor concurente au camere cu rezolutie mult mai mare. Culorile sunt reproduse aproape de realitate, iar imaginea surprinde multe detalii, rezultatele obtinute fiind pe masura asteptarilor de la un smartphone premium. Langa camera foto se afla flash-ul LED in doua tonuri, necesar pentru fotografii in conditii de lumina slaba, iar pentru a surprinde detalii din mediu intunecat, camera suporta si modul HDR. Modelul 6 Plus are avantajul Stabilizarii Optice a Imaginii (OIS), astfel ca fotografiile surprinse in conditii de miscare a dispozitivului sau cele facute la lumina nefavorabila devin mai clare fata de iPhone 6. Inregistrarea video poate fi realizata la rezolutie Full HD 1080p cu 60 cadre pe secunda sau in mod slow motion folosind rezolutia HD 720p cu 240 cadre pe secunda, calitatea videoclipurilor fiind de asemenea foarte buna.

Memoria interna a telefoanelor este de 16, 64 sau 128 GB si nu permite adaugarea unui card de memorie, caracteristica obisnuita a tuturor modelelor de iPhone. Pe partea de date mobile ambele variante suporta tehnologia 4G LTE Cat4 cu viteze maxime de 150 Mbps pentru download si de 50 Mbps pentru upload, facand posibil streaming-ul audio/video de calitate inalta, fara intreruperi.

Apple le aduce fanilor sai o surpriza placuta prin lansarea a doua modele iPhone ce permit un confort mai mare in navigarea interfetei iOS si aplicatiilor acestuia, datorita ecranelor de diagonala mai mare precum si a caracteristicilor tehnice ce asigura fluiditatea binecunoscuta a acestui sistem de operare, pastrand si design-ul premium consacrat.


PRO
  • Camera foto de 8 MP cu flash LED dual (cu Stabilizare Optica a Imaginii pentru varianta 6 Plus)
  • Ecran LCD IPS de 4.7 inch cu 326 pixeli per inch, respectiv de 5.5 inch cu 401 pixeli per inch
  • Inregistrare video la rezolutie Full HD 1080p cu 60 cadre pe secunda si HD 720p cu 240 cadre pe secunda

CONTRA
  • Lipsa slot pentru card de memorie
  • Lipsa acces baterie

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Apple iPhone 5S 16GB gri stelar


rating 4,38 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda

Apple iPhone 5c 8 GB White


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S6 Edge 64GB Black


rating 4,5 din 5

4 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus