BlackBerry Curve 9320 Negru

BlackBerry Curve 9320


culoare


Alb Negru
  rating 4,5 din 5
punctaj obtinut
din 10 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Dani despre BlackBerry Curve 9320 Negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Blackberry Curve 9320, ultima aparitie a producatorului Canadian RIM, este un foarte bun device pentru un prim utilizator de smartphone. Dispune de toate functiile necesare de baza si chiar mai mult. Ca predecesor al lui 8520 putem spune ca aduce in plus un design mai placut si restilizat. Desi capacul spate este lucios, ecranul si tastatura QWERTY incadrate in rama gri metalizat, ofera un sentiment de robustete, butonul de blocare fiind pozitionat central in aceeasi culoare gri. Daca tot am amintit de tastatura, aceasta se simte foarte bine la atingere oferind o viteza buna de scriere. Persoanele care isi doresc sa utilizeze in continuare o tastatura fizica si utilizeaza frecvent aplicatiile de messenger vor fi incantate de aceasta. Utilizarea BBM-ului este si mai usoara acum deoarece are o tasta dedicata pe partea laterala stanga a telefonului.

In termeni de conectivitate sta excelent, acesta dispune de 3G+, Bluetooth, Wi-Fi, GPS. Mai pe scurt, are tot ce ai nevoie pentru a mentine legatura cu persoanele dorite si mediul online. Acesta vine impreuna cu ultima versiune a sistemului de operare 7.1 ce ofera toate functiile pe care le regasim si pe restul Blackberry-urilor noi, inclusiv mult asteptatul Hotspot portabil care iti permite sa partajezi conexiunea de internet via wi-fi catre laptopul tau.

Puterea de procesare nu este ca cea a competitorilor, avand un CPU de doar 802 Mhz si 512 MB RAM dar care sunt suficienti pentru a-si atinge scopul, acela de a rula in paralel cateva aplicatii fara sa iti dea prea multe probleme de cap.

In termeni media din pacate camera acestuia nu m-a impresionat deloc, avand doar 3.2 MP este suficienta doar pentru poze ocazionale, in schimb dispune totusi de LED flash, lucru care faciliteaza fotografierea in interior sau poate fi folosit pe post de lanterna cand este necesar.

Nici ecranul nu se ridica la nivelul asteptarilor, acesta oferind o rezolutie mediocra de 320x240 pixeli desi marimea acestuia este de 2.44 inchi. Totusi are unghiuri bune de vizibilitate si o luminozitate buna in lumina directa a soarelui.

Calitatea audio in schimb este una ridicata indiferent daca este vorba sunetul din timpul apelului sau muzica ascultata in casti. Player-ul media dispune de un equalizer cu multe moduri presetate iar utilizarea acestuia este foarte usoara cu ajutorul tastelor laterale, chiar si atunci cand telefonul este blocat. In plus, Jack-ul de 3.5mm a fost repozitionat in partea superioara a telefonului pentru o manevrare mai usoara.

Per total Blackberry Curve 9320 este un smartphone reusit avand in vedere segmentul carei se adreseaza si poate fi unul din cele mai competitive smartphone-uri de pe piata ca raport calitate-pret.


PRO
  • HSDPA 7.2Mbps, HSUPA 5.76Mbps
  • Baterie decenta de 1450 mAh
  • Blackberry OS 7.1
  • Functia de Hotspot
  • Jack de 3.5mm
  • Slot MicroSD
  • FM Radio

CONTRA
  • Rezolutia ecranului de 320x240 este cam mica
  • Camera de 3.2 MP este sub asteptari.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

benidocolin pe 26.12.2012 11:49

Nu detin nici de o saptamana acest device, si au aparut deja multe foarte multe puncte de praf sub ecran! Cu teledonul numai in husa am umblat, nu stiu dece sa intamplat asa ceva. Nu stiu cineva daca garantia acopera problemele astea cu praful?

mateiadei18 pe 19.12.2012 10:42

telefonul este foarte reusit,poate camera foto putea fi mai mare atat,in rest prezinta un raport calitate/pret excelent,recomand acest produs!!!



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Orange Zali


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda

Sony Xperia J


rating 3,95 din 5

19 review-uri
73% dintre utilizatori recomanda

Alcatel Onetouch Pop C3


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus