BlackBerry Passport

BlackBerry Passport


  rating 3,33 din 5
punctaj obtinut
din 3 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Andreea despre BlackBerry Passport


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

BlackBerry Passport este unul din telefoanele care fac parte din gama telefoanelor de top cu tastatura qwerty, in care, putem spune, concurenta lipseste cu desavarsire. Chiar daca nu mai este un producator atat de dorit, telefonul este cautat de persoanele interesate de un ecran tactil si tastatura fizica, qwerty cu acces la facilitati business pe masura, oferind in continuare clientilor prin sistemul de operare BlackBerry OS, siguranta in protejarea informatiilor personale.

Producatorul BlackBerry doreste sa iasa in evidenta prin lansarea acestui nou smartphone, prin adoptarea unei noi forme originale. Telefonul este lat, patratos, in comparatie cu orice alt smartphone sau phablet, are tastatura qwerti la baza si un display tactil. Telefonul poate fi utilizat doar in mod landscape.

Display-ul are 4.5 inch, cu o greutate totala a telefonului de 196 de grame. La baza display-ului se afla tastatura qwerty, dispusa pe 3 randuri, tastele fiind bine definite si usor de accesat. Tastatura are si functie de trackpad ad-hoc care te ajuta sa poti face scroll in paginile web. Telefonul este compact, iar bateria este de 3450 mAh si este nedetasabila. In partea superioara, pe spatele telefonului, exista un capac de dimensiuni reduse care protejeaza sloturile pentru nanoSIM si microSd de pana la 128 GB. Spatele telefonului BlackBerry Passport are o textura placuta, este mat, contribuind la partea de grip / aderenta, cu rama metalica pe partea laterala, care inconjoara telefonul si care-i da un aspect rigid. Designul este original, fara a fi incomod avand in vedere latimea sa.

Ecranul telefonului este protejat de sticla Corning Gorilla Glass 3, avand un display IPS de 4.5 inch si rezolutia de 1440x14440 pixeli, ce raspunde rapid comenzilor. Culorile sunt afisate in mod corect, fara suprasaturatie. Sunetul pe Passport este redat clar, puternic, bine definit, calitate ce se pastreaza si prin jack-ul de 3.5 mm situat in partea superioara, volumul putand fi reglat din partea dreapta laterala.

Sub invelisul premium al telefonului BlackBerry Passport, gasim un procesor Qualcomm Snapdragon 801 quad-core la 2.26 GHz, Adreno 330 avand rolul de accelerator grafic si 3GB RAM, 32 GB spatiu de stocare, din care 25 liberi. Telefonul ruleaza BlackBerry 10.3 OS, neschimbat inca de la lansarea lui BlackBerry Z10. Interfata grafica este simplista, usor de utilizat, bazata pe swipe, astfel ca printr-un swipe de la baza in sus, iesi dintr-i aplicatie si o minimizezi, ulterior o vei putea inchide. Ecranul de start este format din trei ferestre, BlackBerry Hub ce preia notificarile din Facebook, mail, Twitter, etc, a doua, cea cu aplicatiile ce ruleaza in fundal si cea de-a treia, cea cu aplicatiile preinstalate BlackBerry Passport. Se poate instala 1Mobile Market cu acces la sute de mii de aplicatii Android, iar preinstalat gasim si Amazon Appstore, dar si BlackBerry World.

Telefonului este complet echipat, nelipsindu-i nimic, astfel ofera acces la conectivitate 4G, cu viteze de pana la 150 Mbps in download, Wi-Fi, calitatea apelurilor de voce.

Pe spatele mat al telefonului regasim camera foto de 13 MP cu LED flash, cea de pe fata, frontala, avand 2 MP, stiind sa filmeze la 720p. Calitatea fotografiilor este onorabila, camera avand focus rapid si culorile pe care le reda sunt corecte.

Bateria de 3450 mAh ofera o autonomie mare la o utilizare in ritm intensiv.BlackBerry Passport, in concluzie, ramane un etalon pentru celelalte modele de smartphone de pe piata, un dispozitiv premium, recomandat datorita modului landscape mai mult pentru browsing, office, redactat e-mailuri lungi, avand o interfata prietenoasa, usor de invatat, cu capacitati busines innascute.

 


PRO
  • Design inovativ, tastatura Qwerty fizica
  • Camera foto 13 MP
  • Memorie RAM 3GB 
  • Spatiu de stocare 32 GB
  • Conexiune 4G
  • Compatibilitate cu aplicatiile Android
  • Autonomie excelenta - baterie Li-Ion 3450 mAh nedetasabila
  • BlackBerry OS 10.3

CONTRA
  • Greutate de 196 g
  • Destul de greu de gestionat cu o singura mana

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Classic


rating 4,25 din 5

8 review-uri
75% dintre utilizatori recomanda

Apple iPhone 5S 16GB gri stelar


rating 4,38 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S6 32GB Black


rating 4,5 din 5

3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus