BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

paul.badescu despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Telefonul este cu siguranta un smartphone actualizat care va fi un concurent telefonului Apple Iphone 5 dar cu seriozitate business.

Este clar ca cei de la Blackberry au investit foarte mult in design si au folosit materiale de calitate. Cu o greutate de 135 de grame si dimensiuni de 130mm/60mm/9mm aparatul sta bine in mana si nimic nu impiedica utilizarea comfortabila – chiar daca avem mainile ocupate. Suprafata din spate fiind usor cauciucata, avand un model punctat ii ofera o buna stabilitate in mana si nu va aluneca usor de pe un birou sau bordul masinii. Butoanele de volum si power sunt pozitionate inteligent si se pasa usor. Regasim doua porturi pe partea din stanga - unul microUsb si un miniHDMI.

 

Calitatea audio este excelenta. In convorbiri sunetul este captat foarte bine iar apelul folosind speaker-ul se aude foarte bine. Daca interlocutorul foloseste un telefon HD Voice convorbirea este la o calitate deosebita. Muzica ascultata la difuzor se aude impecabil, calculata foarte bine incat difuzornul nu vibreaza indiferend de melodia redata.

 

Accesul la Blackberry Hub si la aplicatiile care ruleaza si deasemenea deblocarea ecranului se fac printr-un swipe vertical ceea ce este destul de intuitiv iar migrarea intre ferestre prin swipe-uri orizontale. Dupa cateva zile de utilizare, gesturile devin naturale si apasarea unui buton fizic ti se pare inutila.

 

Un mare plus fata de alte telefoane smartphone este faptul ca poti lucra foarte usor cu mai multe ferestre. Un exemplu ar fi sa copiezi un text dintr-un document intr-un email ceea ce acum se face foarte usor si comparativ cu telefoanele Iphone sau Android.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A51


rating 5 din 5
1 review
100% dintre utilizatori recomanda
2

Huawei P30 Pro


rating 4,82 din 5
44 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3

Huawei P30 lite


rating 4,75 din 5
4 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
4
sus