BlackBerry Z10 negru

BlackBerry Z10 negru


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 127 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Liviu despre BlackBerry Z10 negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

BlackBerry Z10 dispune de doua camere foto: un senzor de 8 MP in partea din spate, capabil de inregistrare video full HD (1080p) si o camera frontala de 2 MP cu suport pentru filmare HD (720p). Ambele camere ale lui Z10 sunt destul de clare si utile, dar nu va asteptati la cine stie ce performante pentru camera frontala.

Camera de 8 MP realizeaza fotografii decente, dar uneori sterse. Oricum, camera lui BB Z10 focalizeaza destul de repede si realizeaza fotografii la fel de repede, dar nu suficent de repede sa egaleze "zero shutter lag-ul" lui Galaxy S3 sau iPhone 5.

Vei reusi sa faci cam o poza pe secunda, iar daca vrei mai multe poti trece in modul Burst, ce captureaza cam 2 - 3 poze pe secunda atata timp cat tii degetul apasat pe ecran. Daca simti neaparat nevoia de a apasa ceva fizic atunci cand faci o poza, poti folosi butoanele de volum, dar, personal, mi s-a parut mai usor sa apas pe display.

Cand am auzit prima oara de functia Time Shift a lui BlackBerry Z10 am crezut ca nu va functiona tot timpul. Trebuie sa recunosc ca nu mica mi-a fost mirarea cand am fazut ca functioneaza fara cusur si ca nu rateaza aproape niciodata. Time Shift detecteaza fetele subiectilor fotografiati si ii permite utilizatorului sa o selecteze pe cea in care subiectul arata cel mai bine (sau cel mai rau, daca esti un prieten ingrozitor).

Pozele facute cu camera lui BlackBerry Z10 intr-un mediu cu luminozitate ridicata sunt clare si luminoase, avand culori si contrast bune.

Camera lui BlackBerry Z10 este peste medie, dar este inca in spatele multor telefoane high-end ce ruleaza Android sau iOS.


CONTRA

Interfata aplicatiei pentru camera lui BlackBerry Z10 nu este atat de intuitiva ca la alte telefoane, iar optiunile pentru setarile camerei sunt si ele putine.

Pana acum eram obisnuit sa apas intr-o zona a ecranului pentru a face focus, dar nu functioneaza si pentru aplicatia de camera a lui BlackBerry Z10. Va trebui sa "tragi" de patratul pentru focus inainte sa faci o poza, lucru ce poate dura exact ca sa ratezi ce vroiai sa pozezi initial. Daca vrei sa faci o a doua poza, va trebui sa tragi iar de patratul pentru focus.

Pozele facute in conditii de luminuozitate scazuta au un nivel de zgomot destul de ridicat. Am observat si ca senzorul foto principal are ceva probleme cand vine vorba de focus, mai ales in modul burst sau macro.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry Q10 alb


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Q5 negru


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

BlackBerry Curve 9320 Negru


rating 4,5 din 5

8 review-uri
87% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus