Galaxy S6 Edge Plus 32GB negru

Galaxy S6 Edge Plus


culoare


Gold Negru

capacitate


32 GB 64 GB
  rating 4,72 din 5
punctaj obtinut
din 162 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Szilard Ervin despre Galaxy S6 Edge Plus 32GB negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

https://www.youtube.com/watch?v=hroUvTwO68Q

Designul e primul remarcat aici, un telefon cu linii fluide si cu o serie de curbe ce ar face-o

geloasa si pe Monica Belluci. O combinatie de sticla si metal, cu un feeling placut si un aspect premium, telefonul impresioneaza la nivel vizual si e extrem de usor pentru diagonala sa ridicata.

Nu va voi plictisi cu detalii tehnice, dar e de ajuns sa stiti ca la interior avem 4 GB RAM, prag nedepasit de nici un rival la ora actuala si Exynos 7420, cel mai puternic procesor al anului 2015 la momentul debutului lui Galaxy S6 Edge+.

Scannerul de amprente raspunde excelent la comenzi si senzorul de puls, desi cam greu de ajuns din cauza lungimii handsetului isi face treaba rezonabil. In spate se afla camera de 16 megapixeli, cu pedigree-ul excelent de pe Galaxy S6, iar in fata avem o camera selfie de 5 megapixeli, care se remarca prin filmarea Quad HD. Bateria de 3000 mAh reuseste excelenta performanta de a se incarca in putin peste o ora, dar si in 2 ore via wireless, iar la playback video rezista cat toate trilogia Lord of the Rings, plus un film sau doua de lung metraj.


Ecranul Quad HD de 5.7 inch are o luminozitate excelenta, fie ca stati cu el in bataia soarelui pe malul marii, in varf de munte sau intr-o crama medievala. Muchiile curbate nu sunt doar aratoase, au darul de a face playbackul video sa para ca acopera cu adevarat toata fatada handsetului, fara vreo muchie sau opreliste.

In ce priveste camera de 16 megapixeli, ea aduce in plus fata de Galaxy S6 Edge si functia Shutter Speed, cu care putem face reglaje ce ne aduc fotografii extrem de clare chiar si pe timp de noapte. Practic noaptea devine zi cu reglajul potrivit, in modul dedicat Pro.


Filmarea arata excelent, fie ca alegem captura 4K, ce ofera o claritate fantastica si detalii ce ar merita lejer sa ajunga si intr-un film de lung metraj. Prim planurile cu flori ajung la nivel de pistil si polen, cu detalii foarte clare, iar culorile sunt foarte realiste, chiar si fata de foarte galonatul LG G4. Camera selfie realizeaza si ea o captura excelenta, fie ca e vorba de un grup de prieteni pe malul marii sau la un concert cu iluminare pe baza de lumanari. Pielea fetei are o textura excelenta. 

Samsung Exynos 7420 nu are rival pe piata pur si simplu, fiind un procesor excelent, deja galonat pe Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. El e strain de cuvantul lag si in tandem cu cei 4 GB RAM poate rula orice joc si suporta aplicatii de productivitate si zile lungi de filmat 4K si editare pe telefon.

Muchiile curbate raman totusi atat appeal-ul vizual aici, cat si punctul de atractivitate pe partea de functionalitate. Ele afiseaza scurtaturi catre contactele favorite, semnalate pe ecran precum semne de carte, de care veti trage cu un swipe lateral bland. O noutate fate Galaxy S6 Edge este ca primim acum si scurtaturi catre aplicatii.

Vom socializa cu reply-uri rapide direct catre contactele afisate pe muchia curbata si ne-am uimit prietenii la petreceri prin faptul ca marginea se ilumineaza viu in culoarea unui contact/bookmark, atunci cand smartphone-ul e cu fata in jos. Si daca tot mentionam socializare, un plus fata de Galaxy S6 Edge e faptul ca putem face streaming direct de pe Galaxy S6 Edge+ pe YouTube si sa cream si un colaj video ce imparte ecranul in patru.

Samsung Galaxy S6 Edge+ este o limuzina lunga din sticla si metal, de care unii chiar au nevoie si chiar daca nu vor folosi muchiile curbate, macar se vor bucura de un design ce atrage toate privirile.  El este un telefon premium, cu toate functiile pe care le puteti dori si chiar mai mult. E pentru cei care vor glitz si glam, dar si cei care productivitate si o camera buna. Si asemenea unui lingou e tare alunecos.

 

 

 

 


CONTRA

Handsetul e totusi alunecos din cauza materialelor folosite. Sticla din spate este un pic de magnet de amprente. In ciuda faptului ca handsetul este alunecos, acea rama subtire din metal ce include butoanele fizice il fixeaza comod intre degetele utilizatorului.

Poate unii se vor simti sufocati de atat de multe optiuni, iar captura nocturna mi s-a parut ca arata mai bine pe LG G4 totusi

Greu de gasit un minus la acest capitol, poate doar faptul ironic ca avem prea multa putere de procesare prea devreme pe telefoane. E ca in filmul Spiderman: with great power comes great responsability!

Scurtaturile catre aplicatii sunt o functie redundanta, la drept vorbind, pentru ca avem aplicatii pe ecran. Regretam si faptul ca putem folosi doar cate o muchie o data si nu ambele simultan, dar consider utila acea aparitie a fluxului de stiri, vremii si notificarilor in modul standby. Atunci cand atentia va e distrasa de un serial, meci sau va aflati la volan, faceti doar cateva swipe-uri in genul frecarii lampei lui Alladin si va aparea fluxul informational pe marginea curbata, cu ecranul telefonului dezactivat.

Jocurile ruleaza excelent pe smartphone, chiar si mai multe in acelasi timp, datorita cantitatii generoase de RAM, iar interfata TouchWiz nu a fost niciodata mai minimalista si plata, dar si fluida si fara pic de lag. Samsung a renuntat la bloatware, si-a facut aplicatiile preinstalate optionale si dezinstalabile, ceea ce am apreciat.

Poate pentru unii va fi incomod sa socializeze folosind acele muchii si vor prefera optiunile conventionale.

Cu un procesor ce nu are egal in universul Android, o camera consacrata deja de Galaxy S6 Edge, selfie-uri perfecte si o muchie eleganta de Bugatti Veyron, Samsung Galaxy S6 Edge+ este un smartphone foarte reusit al celor de la Samsung.

Exista si imperfectiuni, precum faptul ca spatele e magnet de amprente, carcasa alunecoasa sau senzatia ca muchiile curbate sunt mai mult aratoase si mai putin utile cu adevarat. Avem acces la contacte e drept, dar nu sunt functii cu adevarat vitale, mai ales cea de accesare a aplicatiilor. Incarcarea doboara orice record al telefoanelor testate de noi si pana si S Voice a facut o impresie buna.

 

 

 

.

 


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Black


rating 4,68 din 5

142 review-uri
99% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S7 32GB Black


rating 4,23 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy A5 2016 Black


rating 4,5 din 5

8 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus