Galaxy S6 Edge Plus 64GB negru

Galaxy S6 Edge Plus


culoare


Gold Negru

capacitate


32 GB 64 GB
  rating 4,72 din 5
punctaj obtinut
din 162 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Razvan despre Galaxy S6 Edge Plus 64GB negru


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Asa cum sugereaza si numele, noul Galaxy S6 edge+ lansat de Samsung seamana izbitor de tare cu S6 Edge, fiind practic acelasi telefon, dar mai mare. Cu toate acestea, ramane un telefon foarte frumos, construit din metal si sticla, cu ecran curbat.

O schimbare evidenta apare asupra ecranului: primeste un panou cu diagonala de 5.7 inci, pastrand insa tehnologia Super AMOLED, tehnologie ce ofera un contrast, o luminozitate si o redare a culorilor absolut impecabile. Rezolutia ecranului, de asemenea neschimbata, este QuadHD (2560x1440), iar denistatea pixelilor scade la 518 PPI, o scadere mica dar absolut normala, ce se datoreaza diagonalei mai mari a ecranului.

Din punct de vedere al conectivitatii, sunt prezente 3G, 4G+, Wi-Fi a/b/g/n/ac dual-band, Bluetooth 4.2, NFC.

La fel ca Samsung Galaxy S6 si fratele mai mic - S6 Edge, S6 edge+ dispune de o camera foto nemaipomenita, fiind una din cele mai bune camere foto integrate intr-un telefon. Senzorul are 16 MP si iese in evidenta prin stabilizarea optica a imaginii, mod Auto HDR si suport pentru formatul RAW. Camera este capabila capteze fotografii cu rezolutie de pana la 2.988 x 5.312 pixeli si sa realizeze clipuri video cu rezolutii 4K la 30 de cadre pe secunda, Full-HD cu 60 de cadre pe secunda si HD cu 120 cadre pe secunda. In completarea camerei foto principale vine o camera foto frontala cu rezolutie de 5 MP.

Procesorul ales, Exynos 7420, proiectat chiar de Samsung, este un octa-core alcatuit din patru nuclee Cortex-A53 tactate la 1.5 GHz si patru nuclee Cortex-A57 tactate la 2.1 GHz. In functie de necesitati, telefonul poate asigura atat o performanta buna, cat si autonomie ridicata, printr-un management al puterii de procesare bine pus la punct. In ajutorul procesorului, telefonul dispune de un chipset grafic Mali-T760MP8 si 4 GB RAM LPDDR4.

In ceea ce priveste spatiul de stocare, noul Galaxy S6 edge+ vine in doua variante si ofera fie 32GB, fie 64GB; acest lucru nu este insa ceva rau, deoarece vitezele oferite de memoria interna pusa la dispozitie de Samsung sunt cu mult mai mari decat cele obtinute cu un card microSD.

Autonomia reprezinta un factor important, iar Samsung nu a facut compromisuri, punand la dispozitie un acumulator de 3000mAh, ce ar trebui sa ofere fara probleme o autonomie de o zi sau chiar mai mult, in functie de gradul de utilizare al telefonului.

Samsung isi completeaza astfel portofoliul de smartphone-uri de top, noul Samsung Galaxy S6 edge+ oferind acelasi design curbat ca si fratele mai mic, alaturi de una dintre cele mai bune camere foto si un ecran demn de toata invidia.


PRO
  • Ecran excelent Super AMOLED QHD de 5.7 inch.
  • Ecran curbat.
  • Camera de 16 MP cu stabilizare optica.

CONTRA
  • Baterie nedetasabila.
  • Suprafata lucioasa, de sticla, actioneaza ca un „magnet” de amprente.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

florin_ionel33b pe 21.02.2016 22:35

Este un telefon super se vede ca Samsung inainteaza foarte repede.

andreimitran pe 14.09.2015 18:57

Ma astept de la un review sa fie, mai mult decat o insiruire de specificatii tehnice ale telefonului, o prezentare a experientei de utilizator, care, printre altele, sa-i poata ajuta pe cei interesati sa raspunda la intrebarea ''merita sa-l cumpar?''. Acest review nu reuseste asta. Andrei



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Huawei P8lite alb


rating 4,63 din 5

5 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung S5611 Silver


rating 3,75 din 5

1 review
0% dintre utilizatori recomanda

Nokia 225 Black


rating 3 din 5

6 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus