Honor 8X 64GB Dual SIM Blue

culoare


Black Blue Red
  rating 4,56 din 5
punctaj obtinut
din 9 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Catalin despre Honor 8X 64GB Dual SIM Blue


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Honor 8X, un telefon aspectuos, bun și decent ca preț! Am deținut pentru prima dată un telefon Huawei acum vreo 13 ani. Era un telefon cu taste, nu mai țin minte exact modelul și se dădea la altă firmă de telefonie atunci când îți făceai abonament complet. Mă bucur să observ că în doar 13 ani Huawei, o marcă la care nu am mai apelat pănă de curând când i-am cumpărat copilului de Crăciun un Huawei P20, a avansat așa de mult. Nu numai că a avansat dar folosește materiale de bună calitate, softuri atractive, utile și performante, toate adunat la un preț așa de mic. Aș îndrăzni să spun că Honor 8X este un frate mai mare al Huawei P20.

Încă de la deschiderea pachetului Honor 8X am fost plăcut surprins de finisajele acestui telefon care poate fi folosit pentru orice ai nevoie atunci când vine vorba de telefon. Un minus ar fi că nu vine cu căști care probabil au fost înlocuite cu husa transparentă de silicon și folia care vine aplicată direct pe telefon. Ar fi trebuit să fie incluse și căștile după părerea mea ciar dacă asta ar fi însemnat câțiva lei în plus. Un alt minus ar fi mufa microUSB, nu ca impediment ci ca aspect pentru anul de fabricație. Că tot veni vorba de mufă, se încarcă destul de repede, cam o oră - o oră și jumătate și poate fi folosit chiar și trei zile fără să fie încărcat de către cineva ca mine care lucrează toată ziua la calculator și folosește telefonul doar pentru rețele sociale, câte un flmuleț sau pentru a comunica și câte un joc pe ici pe colo. Bineînțeles că l-am și „forjat” două zile și după prima zi în care l-am folosit intens mai aveam 45% baterie. Deci se poate să ai un telefon pe care să uiți să-l încarci o zi.

Aaaaaa, am uitat să spun că l-am folosit la luminozitate mare a ecranului. Acum că tot vorbim de ecran, acesta este de 6,5 inch și acoperă aproape în întregime fața telefonului ceea ce permite vizualizarea de filme la calitate foarte bună pentru cei care sunt pasionați de acest lucru. Pasionații de jocuri, de asemenea vor fi foarte încântați de imagine dar și de felul în care se mișcă acest telefon. Telefonul face o figură bună și la navigarea pe internet, paginile se deschid relativ repede și chiar foarte repede în condiții de semnal foarte bun. Eu l-am probat în mare parte în zone de semnal bun și nu am de ce mă plânge. Sunt foarte mulțumit. De asemeni nu am observat să se blocheze în condițiile în care am deschis mai multe programe în același timp, așadar procesorul și cei 4G de RAM își fac treaba excelent. Și încă ceva foarte important nu se încălzește foarte tare la jocuri și când este utilizat foarte mult.

Calitatea fotografiilor este destul de bună în lumină naturală dar și în spații închise sau pe timp de noapte. Nu am avut timp încă să mă joc foarte mult cu camera foto dar este ceva foarte OK pentru un telefon mobil. Se pot face poze de familie și filmulețe la calitate destul de bună pentru a fi amintiri frumoase în viitor. Eu mai am o vorbă, dacă vrei poze de foarte bună calitate ia-ți un DSLR, nu telefon. Una peste alta, în acest buget, Honor 8X este o afacere bună pentru oricine vrea ceva frumos și de calitate. L-aș recomanda cu căldură celor care vor să facă un cadou unui adolescent.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Honor Play 64GB Dual SIM Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Honor Play 64GB Dual SIM Black

Honor V20 128GB Dual SIM Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Honor V20 128GB Dual SIM Black

Samsung Galaxy Xcover 4


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Xcover 4


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus