HTC Desire 820 Tuxedo Grey

HTC Desire 820


culoare


Black White
  rating 4,44 din 5
punctaj obtinut
din 9 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Catalin despre HTC Desire 820 Tuxedo Grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Desi ne-am obsinuit in ultima perioada sa primim din partea celor de la HTC numai telefoane premium, ne surprind acum cu un phablet performant realizat in totalitate din plastic. HTC este cunoscut pentru modul meticulos prin care isi construieste telefoanele, Desire 820 nefacand exceptie de la aceasta regula. Telefonul a reusit sa vina cu un nou proces de fabricație pentru carcasa de plastic, producatorul asigurandu-ne ca acesta nu se va destrama sau rupe de-a lungul timpului.

Inca de la deschiderea cutiei te surprind dimensiunile telefonului 157.7 x 78.7 x 7.7 mm, insa dupa pornirea sa, dimensiunea reala a ecranului HD poate sa dezamageasca, are doar 5.5 inci dar rezolutia de 720 x 1280 pixeli compenseaza foarte mult. Telefonul are o simetrie placuta, niciun buton vizibil pe partea din fata a acestuia. Pe partea laterala dreapta gasim butoanele de volum si blocare ecran, iar pe partea din stanga avem slot-urile de la nano-SIM si cardul micro-SD. Ecranul este flancat de 2 difuzoare stereo BoomSound. Grilajul boxei se potrivește intr-o singura linie , cu gauri mari ce ajuta la designul general al aparatului.

Camera de 13MP este pozitionata in partea superioara a telefonului ajuta la realizarea unor fotografii de o calitate deosebita in conditii de luminozitate buna. Telefonul dispune si de o camera frontala de 8MP si, chiar daca la prima vedere suna bine, calitatea fotografiilor chiar si in conditii de luminuozitate crescuta este destul de slaba. HTC pare sa fi dezvoltat o inclinație pentru a crea terminale sigilate, in sensul ca introducerea cartelei nanoSIM si cardului microSD poate fi un pic problematica. Acest design sigilat inseamna, de asemenea ca bateria 2600mAh nu este detasabila.

Tehnic vorbind, telefonul este printre putinele telefoane cu procesor ce ruleaza pe 64 de biti, un octa-core Quad-Core 1.5 GHz + Quad-Core 1 GHz, ajutat de 2 GB RAM. Placa video Adreno 405 completeaza configuratia acestui telefon, ruleaza fara problema in aplicatii complexe, reusind chiar lucuri notabile in cazul unor jocuri 3D.

Din punct de vedere al conectivitatii, cum era si normal, telefonul beneficiaza de 4G cu o viteza de pana la 150 Mbps. O astfel de conectivitate te va ajuta sa incarci memoria interna de 16 GB cu apliactiile tale favorite, insa cu ajutorul unui card de memorie, vei putea extinde memoria cu pana la 128 GB.

Daca sunteti in cautarea pentru un telefon de dimensiuni mari si aveti un buget limitat, HTC Desire 820 merita atentia . Astfel marele HTC Desire 820 reuseste sa inglobeze performanta, design-ul si utilitatea unui telefon de tip phablet.


PRO
  • Rezolutie ecran
  • Camera principala de 13 megapixeli
  • Procesor Quad-Core 1.5 GHz + Quad-Core 1 GHz pe 64 de biti
  • 2 GB RAM
  • Dimensiune ecran
  • Calitatea sunetului
  • HTC Sense UI 6.0

CONTRA
  • Nu se poate detasa bateria
  • Camera frontala
  • Dificil de introdus cartela SIM

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

HTC Desire 510 White


rating 3 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Xcover 3


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Orange Dive 30


rating 3,86 din 5

7 review-uri
57% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A34 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 14


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G


rating 4,5 din 5
2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3




sus