HTC One M9 Light Grey

culoare


Argintiu Gri
  rating 4 din 5
punctaj obtinut
din 2 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Andreea despre HTC One M9 Light Grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

HTC vine in fata utilizatorilor ca un telefon inteligent pentru care producatorul a avut o alegere grea de facut, intre revolutie si evolutie, aducand un suflu nou pentru gama One, prin noul design adus acestui model, pastrand reteta succesului si corectand, poate anumite puncta slabe.

HTC One M9 pastreaza toate atributele predecesorului sau, elementele de design ale lui M8, singura diferenta fiind culoarea carcasei. Pe fata telefonului, deasupra display-ului, se regasesc pozitionate difuzoarele Boom Sounds, senzorul de proximitate si lumina ambientala se gasesc intre camera frontala si difuzor. Camera frontala este mai mare, ce are si un upgrade semnificativ, senzorul UltraPixel.

Pe partea dreapta a telefonului gasim tavita pentru cardul microSD, cele doua butoane de volum ce sunt separate, dar si butonul de power regasindu-se la mijlocul ecranului, usor de accesat cu degetul de la oricare mana, HTC optand astfel pentru a-l aduce la standardul actual din industrie. Partea de sus a telefonului este acoperita cu plastic, de culoare inchisa, care ascunde infrarosul, in timp ce pe partea laterala din stanga gasim locul destinat cartelei nanoSIM. In partea inferioara a telefonului regasim mufa jack a telefonului, situata chiar langa portul microUSB, pozitionat inspre partea dreapta a telefonului.

Pe spatele camerei regasim camera foto incadrata intr-un patrat rotunjit la colturi, alaturi de blitz-ul two-tone. Camera iese putin in relief, captand imagini la 20 megapixeli. Producatorul thailandez echipeaza HTC One M9 cu un panou Full HD, cu un ecran Super LCD3 de 5” protejat de sticla Corning Gorilla 4. Densitatea pixelilor este mare, iar culorile sunt afisate corect. One M9 vine echipat cu cel mai nou chipset de la Qualcomm, Snapdragon 810, cu procesor octa-core pe 64 de biti, fiind mult mai efficient., memoria RAM a acestuia este de 3GB si 32 de GB spatiu de stocare intern, cu posibilitatea de adaugare a unui card extern de pana la 128 GB.

One M9 are o baterie Li-Ion de 2840 mAh. Este primul telefon al producatorului HTC care livreaza telefonul cu Android 5.0 preinstalat, dispunand de o interfata proprie Sense; gasim un magazin de teme, care pot fi descarcate gratuit sau contra cost pe diverse combinatii de culori, fundaluri si pictograme ce pot schimba interfata dispozitivului.

O alta functie noua a telefonului este ca meniul acestuia permite adaugarea de butoane virtuale in partea de jos a ecranului, maxim patru butoane, ordinea fiind aleasa de utilizator; printre functii regasim si functile de oprire a ecranului, deschiderea notificarilor si blocarea orientarii ecranului.

In cazul in care ai stabilite pe Google Maps adresa de acasa si pe cea de serviciu, Google Maps iti ofera sugestii pentru aplicatii de consum multimedia atunci cand esti plecat sau aplicatii de socializare, iar atunci cand esti la serviciu iti sugereaz aplicatii pentru productivitate; aceste sugestii sunt foarte utile si aduc in fata software-ul potrivit fiecarei situatii. Widget-ul Sense Home invata din comportamentul utilizatorului, adaptandu-se la preferintele acestuia. Toate acestea nu ingreuneaza sistemul de operare, oferind o experienta placuta, perfecta, fara probleme de performanta. Tastatura este implicita, bazata pe Swiftkey, cu forma alungita, care nu ofera o experienta placuta in utilizarea acesteia, insa poate fi inlocuita oricand cu destule tastaturi pe Google Play pentru remedierea acestei probleme.

Difuzorul telefonului aflat in partea de sus este puternic acestea venind echipate cu sistemul BoomSound cu tehnologia Dolby Digital, oferind o foarte buna experienta auditiva, sunetul este puternic, clar, avand doua setari separate: una pentru muzica si cealalta pentru filme.


PRO
  • ecran Super LCD 3 de 5” şi rezoluţie 1920x1080 pixeli
  • 3 GB RAM
  • 32 GB memorie internă
  • cameră foto de 20.7 MP cu înregistrare 4K
  • conectivitate 3G, 4 G, Wi-Fi
  • sistem de operare Android 5.0 Lollipop
  • acumulator Li-Po 2840 mAh
  • carcasa integral metalica
  • nanoSIM

CONTRA
  • greutate 157 grame
  • putine diferente fata de modelele anterioare

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

HTC One M8s


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

HTC One mini 2 dark grey - Orange


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

HTC Desire 510 gri


rating 3 din 5

4 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A34 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 14


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G


rating 4,5 din 5
2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3




sus