HTC Touch Pro II

HTC Touch Pro II


  rating 4,14 din 5
punctaj obtinut
din 21 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Daniel despre HTC Touch Pro II


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

La o saptamna de utilizare a unui HTC Touch Pro II, pot spune ca acest telefon se incadreaza cu succes in clasa bussines dar si in cea a telefoanelor multimedia datorita sistemului de operare Windows Mobile 6.5 care scoate tot ce-i mai bun din el.

Cu toate ca dimensiunile si greutatea acestui telefon sunt destul de mari, el atrage printr-un ecran cuż touchscreen de 3.6 inch si si o tastatura culisanta de dimensiuni ideale pentru tastat email-uri, chating sau sms-uri. De asemenea HTC Touch Pro II poate fi folosit cu succes pentru a naviga pe internet, iar ecranul touchscreen face ca aceasta actvitate sa fie placuta pe toate site-urile. Conectivitatea la internet prin Wi-Fi este una buna iar sistemul de operare Windows Mobile iti ofera solutii excelente pentru E-mail si fisiere Microsoft Office. Receptorul GPS functioneaza foarte bine cu aplicatia Google Maps, dar dupa dorinta se pot instala si alte soft-uri de navigare prin GPS.

Camera foto este singurul lucru care ma dezamagit la HTC Touch Pro II, pozele arata foarte bine pe telefon, dar cand le vizualizezi pe un monitor de PC acestea dezamagesc.

In incheiere precizez caż HTC Touch Pro II este un smartphone bun per total, toate calitatile acestuia fiind puse, foarte bine, in evidenta de sistemului de operare Windows Mobile 6.5.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Nokia C5


rating 3,78 din 5

36 review-uri
72% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

OPPO Reno11 F 5G 256GB Dual SIM Palm Green


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3