Huawei P30 Pro 256GB Dual SIM Black

Huawei P30 Pro


culoare


Aurora Blue Black Breathing Crystal

capacitate


128 GB 256 GB
  rating 4,82 din 5
punctaj obtinut
din 45 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Victoria despre Huawei P30 Pro 256GB Dual SIM Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Pe primul loc și principalul motiv pentru care recomand P30 Pro - Camera foto (mai multe detalii aici). Sistemul de camere de pe spate este format din 4 camere: 20MP ultrawide f2.2, 40MP wide f1.6, 8MP f3.4 telephoto cu zoom optic de 5x și o cameră ToF de adâncime ce ajută la realizare unor portrete mai reușite și a unor imagini cu fundal mai blurat pentru un efect bokeh mai puternic. Inovația este senzorul RYYB (red, yellow, yellow, blue - în loc de red-green-green-blue) ce ar captă cu 40% mai multă lumină față de un alt senzor -> imagini reușite și noaptea. Camera secundară, de selfie, este de 32MP și oferă o claritate incredibilă pentru o cameră foto frontală, mai degrabă ai spune că este o cameră principală de pe un smartphone de top. Bateria m-a ținut peste o zi de utilizare normală fără probleme. Bateria este foarte mare, are 4200mAh și dispune de QuickCharge, Wireless QuickCharging (Supercharge de 40W / 15W Wireless Charge.) și Wireless Reverse Charging. Poți încărca aproape orice alt device ce se aliemntează prin inducție - chiar și o periuță de dinți electrică. Este extrem de util, P30 Pro poate să țină locul unei baterii externe și chiar îl poți încărca în timp ce el încarcă alt device. În plus, poate sta singur în picioare când faci poze datorită marginilor drepte de sus și de jos.


CONTRA

Interfața EMUI. Deși a evolut mult în ultimul an, interfața celor de la Huawei tot mi se pare neatractivă și cu un aspect învechit - de acum vreo 3-4 ani. Unele opțiuni sunt și greu de folosit pentru că nu sunt la îndemână. Iar unele funcții chiar te încurcă mult. De exemplu: HiSense când vrei să editezi poze pe Instagram. Este extrem de alunecos, iar modelul pe negru se umple de amprente. Tastatura SwiftKey nu este deloc pe placul meu, deși este una din cele mai apreciate tastaturi. Eu una o schimb imediat ce pot - se pot descărca de pe Google Play foarte multe tastaturi mai intuitive. Căștile din pachet sunt prea "basic" pentru un model atât de scump.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Huawei Mate 20 Pro 128GB Dual SIM Black


rating 4,63 din 5

42 review-uri
95% dintre utilizatori recomanda

Huawei P30 128GB Dual SIM Breathing Crystal


rating 4,57 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Huawei P20 Pro 128GB Dual SIM Black


rating 4,41 din 5

16 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A33 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Xiaomi Redmi Note 11


rating 2 din 5
1 review
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A13


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus