Huawei P30 128GB Dual SIM Aurora Blue

culoare


Aurora Blue Black Breathing Crystal
  rating 4,57 din 5
punctaj obtinut
din 7 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

STURDZA despre Huawei P30 128GB Dual SIM Aurora Blue


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Un telefon bun, puternic si rezistent, pentru mine, care reuseste sa se descurce cu bine in cele mai multe situatii. Am acest telefon de doua saptamani -august 2020 (dar am si un P30 Pro tot Orange de din mai 2019), este usor, fin, pentru maini mici, cu o viteza buna. Un ecran reusit fara pretentia unui ecran curbat dar cu avantajul unei manuiri mai fara griji. Ca hardware este aporoape de P30 Pro lipsind stabilizarea optica pe camera principala si senzorul TOF pentru masurarea distantei (lucrurile care imi lipsesc mie). Pozele sunt frumoase si bine compuse de AI. Pozele de zi si de noapte pot rivaliza cu orice alt telefon de pe piata la rezolutia de 10Mpx. Are stabilizare optica doar pe camera cu zoom. Se comporta bine si cu doua aplicatii deschise in paralel cu aplicatia Split Screen din Magazin Play Google. Un alt program bun pentru camera telefonului este si ProCam X sau Open care ofera reglaje mai multe si mai usor de accesat. Alt program utile este ACR al nllapps care poate inregistra convorbirile telefonice cu identificarea numarului. Se poate instala toate suita Google. Instalarile se fac repede si aproape toate programele functioneaza fara lag. Bateria tine destul de mult, depasind des o zi de utilizare la o folosire normala. Update-urile sunt destul de dese urmarind corecturile de siguranta lansate de Google cu aproximativ o luna intarziere. Cei de la chat-ul Huawei din aplicatia Asistenta raspund destul de repede la intrebari.


CONTRA

Se poate ca din septembrie 2020 update-urile sa vina putin mai greu ( aproximativ 3 luni). Camera are o usoara tenta de verde la pozele de noapte si trebuie sa se obisnuiasca cu lumina (cateva secunde) inainte de a corecta singura aceasta tendinta. Ziua schimba albastrul cu roz la florile micute albastre, cu mult verde in jur in unele situatii. Lipseste stabilizarea optica pe camera principala. Lipseste incarcarea la 45W de la P30 Pro.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Huawei P0 Lite 128GB DUAL SIM Black


rating 4,56 din 5

6 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Huawei P40 Lite 128GB Dual SIM Crush Green


rating 5 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Huawei P40 Lite 128GB Dual SIM Crush Green

Huawei P Smart Z 64GB Dual SIM Black


rating 4,5 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A54 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A34 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy S23 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus