Huawei P9 Dark Grey

culoare


Dark Grey Silver
  rating 4,63 din 5
punctaj obtinut
din 105 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Petru despre Huawei P9 Dark Grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Telefonul mobil a ajuns un accesoriu indispensabil fiecaruia, dar avand in vedere faptul ca il purtam cu noi peste tot pe unde mergem, dezvoltatorii de telefoane s-au intrecut intre ei pentru a asigura, pe langa functionalitatiile standard si un aspect atragator pentru acestea. Telefonul mobil inlocuieste cu brio multe alte accesorii si ofera o nota de personalitate posesorului sau. Avand in vedere ca pretul nu mai este de mult timp un criteriu determinat in alegerea telefonului mobil, atractivitatea terminalelor trebuie sa se manifeste si la nivel de design. Din punct de vedere al design-ului, Huawei P9 este un telefon superb, de dimensiuni medii, cu un ecran de 5.2" IPS 1080p. Acesta vine impreuna cu cel mai nou procesor de la Huawei, Kirin 955 si are 3 GB RAM, baterie nedetasabila de 3000 mAh si doua camere principale prin care sa va puneti la incercare aptitudinile de fotografi. Telefonul este integral din sticla si metal. Ecranul este usor curbat, in format 2,5 D, iar imbinarea dintre sticla si metal este absolut perfecta. Finisajele telefonului sunt demne de un terminal premium si inspira foarte multa eleganta. Pe partea din fata a telefonului se afla camera frontala de 8mpx, senzorul de lumina si proximitate, difuzorul pentru apeluri si led-ul pentru notificari. Ecranul de 5.2 inchi beneficiaza de tehnologia IPS si ofera un grad de luminozitate perfect, atat pentru utilizarea in interiorul imobilului, cat si pentru utilizarea sub directa bataie a soarelui. Culorile nu sunt suprasaturate, ci dau o nota de naturalete. Rezolutia este FullHD, cu posibilitatea reducerii acesteia la 720p in cazurile in care doriti sa va mariti autonomia terminalului . Sub ecran putem gasi sigla Huawei pe un fundal negru si elegant. In partea lateral stanga a telefonului se afla slotul micro SD si slotul pentru NanoSim. In partea lateral dreapta gasim butonul de Power, care are mici striatii deosebit de utile si butoanele de volum.In partea de sus avem un microfon, iar in partea de jos se afla mufa jack, portul USB Tipe C, microfonul pentru convorbiri si difuzorul pentru muzica. Pe partea din spate a telefonului se afla camera duala, blitzul dual tone, laserul pentru focus si logo-ul firmei Leica, cu care Huawei a dezvoltat cele doua camere princpale. Sub blitz se afla senzorul de amprente.


PRO

Puncte PRO : -aluminiul folosit pentru corpul telefonului este de calitate foarte buna; -insertiile de plastic pe care le putem sesiza pe spatele telefonului si care ascund antenele radio sunt foarte bine integrate in corpul acestuia, fara a aduce probleme de design; -camerele telefonului sunt perfect integrate in corpul de aluminiu si nu iasa in relief, oferind o mai buna protectie impotriva zgarierii; -telefonul este foarte compact si poate fi folosit cu o mana fara mari probleme; -senzorul de amprente este foarte, foarte rapid si identifica amprenta din absolut orice pozitie este atins; -telefonul este foarte subtire, avand doar 6.95 mm; -spatiul de stocare este de 32 GB cu posibilitatea de atasare a unui card microSD.


CONTRA

La capitolul hardware si design, telefonul sta foarte bine. Aspecte contra nu prea am putut sa gasesc, insa pot face unele mici observatii. Urmarind trendul de evolutie al telefoanelor anului 2016, putem face o mica obiectie in ceea ce priveste capacitatea memoriei RAM. Cu toate ca cei 3 gb sunt suficient pentru nevoiile de zi cu zi ale fiecaruia, apreciez ca inca 1 gb in plus ar fi fost binevenit. Memoria RAM este ocupata in medie undeva in jur de 50 %, situatie chiar buna, dar cu 4gb la bord ar fi fost ideal. Telefonul nu vine cu port infrarosu, cu toate ca o astfel de functie este utila in diverse situatii. Apreciez ca niste difuzoare stereo ar fi fost de asemenea foarte bune, iar calitatea difuzorului, cu toate ca nu este rea, se situeaza cu mult sub LG G5 sau Samsung Galaxy S7 Edge. Senzorul de amprenta este excelent, insa in locul logo-ului companiei de pe partea din fata, Huawei ar fi putut pune un buton de home cu senzor de amprenta, deoarece asta ar fi permis deblocarea terminalului fara ca noi sa mai fim nevoiti sa il ridicam in mana tot timpul.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Huawei P10 black DUAL SIM


rating 4,67 din 5

9 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Huawei P20 Lite 64GB DUAL SIM Black


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Huawei Honor 9 Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Huawei Honor 9 Black


top sales

Samsung Galaxy A34 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 14


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G


rating 4,5 din 5
2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3




sus