iPhone 3G 8 GB black

iPhone 3G 8 GB black


  rating 4,34 din 5
punctaj obtinut
din 130 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

vaasiile despre iPhone 3G 8 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

-Cu un design frumos,rezistent di atragator. Este rapid,poti vedea fisierele atasate la e-mail si pagini de internet mult rapid. Cu Microsoft Active Sync bun pentr-u sincronizarea e-mailurilorcu un server Microsoft Exchange.Poti naviga pe internet in timp ce vorbesti la telefon. Cu GPS si suportA-GPS pentr-u o viteza marita
-Ecranul mare tactil de 3,5 inch,cu rezolutie 320x480 pixeli,creat in primul rand pentr-u multimedia. Se pot vedea imagini de calitate in culori foarte vii,filme,se poate naviga pe internet cu usurinta,trimite texte,fotografii,informatii,etc.Cu o tastatura tip Landscape,prin rotirea telefonului ai o tastatura mai mare si mai mult spatiu pentr-u aplicatii. O camera foto de 2mp,face poze destul de bune,avand in vedere ca nu are flash.
-Cu o calitate foarte buna a sunetului,se poate asculta muzica in urmatoarele formate:MP3,MP3 VBR,AIF,WAV,AAC,AAC Protected,AppleLossless,etc.
-Se pot face cautatari in lista de contacte,in email-uri,in fisierele de pe iPod,cu ajutorul functiei de cautare Spotlight.
-cateva minusuri:nu pot folosi mai multe aplicatii simultan,deoarece nu mergr multitasking,nu are functia smart dial,pentr-u a face mai usor un apel nou. Nu are flash,in cazul in care vrei sa faci fotografii si lumina este slaba. Lipsa camerei secundare,nuare radio FM.Nu se pot instala aplicatii Java.
-Il recomand celor care vor un iPone bun la un pret mai mic.Cine vrea mai multa performanta,viteza mai mare si isi permite un pret mai mare,poate alege iPone 3Gs.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

sorynn pe 12.03.2010 17:43

un telefon bun,dar si pretul nu este de neglijat,oricum oferta care este acum la orange, face sa ma gandesc ca ar putea fi cumparat la un pret acceptabil

petre_damian pe 12.03.2010 14:08

Avan in vedere pretul pe care il are, e bun.O fi 3Gs-ul mai rapid si mai performant, dar si pretul e pe masura.

petre_damian pe 12.03.2010 13:46

un telefon bun,si un comentariu pe masura,merita luat in considerare.comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Sony Ericsson Jalou cu Cadou


rating 3,17 din 5

23 review-uri
52% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X10


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A34 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A54 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus