iPhone 3G 8 GB black

iPhone 3G 8 GB black


  rating 4,34 din 5
punctaj obtinut
din 130 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

vaasiile despre iPhone 3G 8 GB black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

-Cu un design frumos,rezistent,atragator si practic.Are foarte multe calitati,dar si minusuri.iPhone a revolutionat industria de telefonie mobila,cu sistemul de operare Mac Os. Este rapid,raspunde la comenzi fara probleme,poti vedea fisierele atasate la e-mail si pagini de internet cu o viteza marita. Cu Microsoft Active Sync bun pentr-u sincronizarea e-mailurilor,cu un server Microsoft Exchange.Poti naviga pe internet in timp ce vorbesti la telefon. Cu GPS si suportA-GPS pentr-u o viteza marita.

-Ecranul mare tactil de 3,5 inch,cu rezolutie 320x480 pixeli,creat in primul rand pentr-u multimedia. Se pot vedea imagini de calitate in culori foarte vii,filme,se poate naviga pe internet cu usurinta,trimite texte,fotografii,informatii,etc.Cu o tastatura tip Landscape,prin rotirea telefonului ai o tastatura mai mare si mai mult spatiu pentr-u aplicatii. O camera foto de 2mp,face poze destul de bune,avand in vedere ca nu are flash.imaginea se roteste in functie de pozitia telefonului,datorita accelerometrului.

-Cu o calitate foarte buna a sunetului,se poate asculta muzica in urmatoarele formate:MP3,MP3 VBR,AIF,WAV,AAC,AAC Protected,AppleLossless,etc.

-Se pot face cautari in lista de contacte,in email-uri,in fisierele de pe iPod,cu ajutorul functiei de cautare Spotlight.Pushe-mail,pentr-u transferul si primirea de notificari,pe telefon,din serverul de e-mail.

-cateva minusuri:nu pot folosi mi multe aplicatii simultan,deoarece nu merge multitasking,nu are functia smart dial,pentr-u a face mai usor un apel nou. Nu are flash,in cazul in care vrei sa faci fotografii si lmina este slaba. Lipsa camerei secundare,nuare radio FM.Nu se pot instala aplicatii Java.

-Il recomand celor care vor un iPone bun la un pret mai mic.Cine vrea mai multa performanta,viteza mai mare si isi permite un pret mai mare,poate alege iPone 3Gs.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

petre_damian pe 16.03.2010 14:09

Un telefon destul de bun,dupa parerea mea,pretul nu e chiar piperat, pentru ca exista alte telefoane la un pret mai mare si stiu mult mai putine decitacest model de iphone.

sorynn pe 16.03.2010 13:49

Pro: suport 3G, calitatea sunetului in timpul convorbirii, calitatea audio si video, suport pentru GPS, se pot instala programe, memorie interna mare, (8GB sau 16GB). Contra: lipsa camera secundara pentru apeluri video, Bluetooth incomplet, nu se pot trimite fisiere, nu se pot inslata aplicatii Java, camera de 2 MP este cam veche, avand in vedere ca deja au aparut telefoane de pana la 12 MP.comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Sony Ericsson Jalou cu Cadou


rating 3,17 din 5

23 review-uri
52% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X10


rating 4 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15 Pro


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S23 FE 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus