LG GT505

culoare


grey pink
  rating 4,13 din 5
punctaj obtinut
din 175 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Adrian despre LG GT505


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

 

LG GT505: Telefonul care a fost foarte apreciat atunci cand a fost lansat si este la mare cautare si in momentul de fata de catre foarte multi utilizatori ai terminalelor gsm, a reusit sa ma impresioneze si pe mine in perioada in care l-am utilizat.

Telefonul are o interfata demna de invidiat, aceasta fiind pe deplin personalizabila, de la teme, aplicatii favorite, imagini de fundal, ecran de start, pana la scurtaturile functiilor pe care le folosesti frecvent, ce pot fi puse direct pe ecranul de start prin metoda "drag & drop". Meniul este impartit in 4 categorii principale, fiecare dintre acestea continand aplicatii frecvent folosite de catre utilizatori.

 Designul sau este simplu si atragator; tastele laterale au rolul de a regla volumul , iar butonul frontal are functie dubla, realizand atat managementul aplicatiilor - permitand inchiderea lor, cat si cea de desktop secundar,care poate fi de asemenea personalizat cu aplicatiile favorite.

Desi este un telefon cu touch-screen, acesta nu respecta sablonul principalilor sai concurenti cand este vorba de camera foto; GT505 este dotat cu o camera de 5 megapixeli, blit, focalizare automata, realizand fotografii la o rezolutie de pana la 2592x1944. Camera frontala este de tip VGA, insa avand un asemenea "maestru al pozelor" pe partea dorsala, nu-i de mirare ca optiunea schimbarii camerei este trecuta pe pagina a 2-a a setarilor.

La capitolul aplicatii GT505 nu exceleaza, acesta venind doar cu 2 aplicatii pre-instalate (Google Maps si Wisepilot, un program GPS ce poate fi utilizat fara taxa pentru licenta timp de 30 de zile) si 2 jocuri (Sudoku Cafe si Thomsons & Touch) menite sa animeze pauzele utilizatorilor.

Sunetul redat prin difuzor nu are o calitate superioara, insa raspunde nevoilor cotidiene; optimizarea sunetului ar fi adus de la sine si o crestere a pretului de achizitie.

Autonomia bateriei este foarte buna pentru un telefon multimedia, afisajul notificarii pentru baterie descarcata aparand dupa 2 zile pline de convorbiri intense, de mesaje scrise, de fotografii si de navigat pe internet. Din fericire am constatat ca incarcarea telefonului reprezinta o problema doar atunci cand nu exista o sursa de curent electric; datorita mufei microUSB, GT505 poate fi cu usurinta incarcat prin conectarea la un port USB, pentru situatiile candnu ai incarcatorul la dispozitie: e suficient sa gasesti un cablu de date compatibil.

Pot sa spun ca LG GT505 are un pret avantajos pentru caracteristicile si functiile sale. Acest model nu m-a dezamagit din niciun punct de vedere si pot sa afirm ca isi merita cele 5 stelute.

 


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.





top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus