Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3
rating 4.48 din 5 +
functionalitate
design
raport calitate-pret
experienta utilizare

Punctaj obtinut din 158 review-uri

99% dintre utilizatori recomanda

review
1 din 158

George | 07 nov 2013

rating general:
rating 4.25 din 5
+
functionalitate
design
raport calitate-pret
experienta de utilizare

PRO

Functionalitati

 Ca si functionalitati Galaxy Note 3 vine cu inbunatatiri fata de predecesorul sau Note 2, functionalitati care vin o data cu noul Android 4.3 ( Jelly Bean) , system de operare cu care este echipat acest device, dar si din multitudinea de senzori pe care acesta le are: accelerometru, giroscop, sensor de proximitate, busola, barometru , sensor de temperature, sensor de umiditate si senzorii pentru gesturi. In plus fata de cei enumerati mai devreme telefonul este echipat si cu un GPS performant care are si support pentru noul tip de sateliti de la GLONASS, senzor NFC, Bluetooth ( v4.0 cu A2DP,LE,EDR), WLAN (Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot ), port infrarosu si cele 2 camere cea din spate avand 13 MP si cea din fata avand 2 MP dar despre care vom discuta intr-o sectiune speciala.

Navigand prin telefon am remarcat functiile de Air Comand care se declanseaza in momentul in care scoti S Pen-ul se deschide pe ecran un meniu rotund din care poti alege : Notita actiune , Asistent album insemnari , Scriere pe ecran , S Finder sau Fereastra pentru creion. Optiunile sunt scurtaturi pentru aplicatiile sau functiile uzuale care sunt folosite cu S Pen. Acest meniu se poate chema si prin apasarea butonului de pe S Pen.

Notita Actiune ( Action Memo ) – creeaza notite care se pot conecta la diverse actiuni ex: un nr de telefon scris se poate apela .. sau se poate trimite un email la o adresa scrisa in notita .. etc .

Albumul insemnari – Incercuiti o  zona cu S Pen si aceasta este inregistrata automat in albumul de insemnari.

Scriere pe ecran – Face o poza ecranului current pe care apoti puteti face desene sau insemnari

S Finder – Un tool de cautare prin care cautati pe dispozitiv si cautarea este extinsa sip e web. Se pot cauta formule sau text. Se pot active filtre pentru  Camera foto , S Note, Albumul de insemnari sau Inregistrari voce.

 Fereastra pentru Creion (Pen Window) – desenati pe ecran o fereastra de ce dimensiune doriti si se deschide o fereastra de aplicatii ( calculator, ceas , youtube .. etc )

Responsivitatea touchscreen-ului este foarte buna am reusit cu un software de test pentru touchscreen sa obtin 10 puncte de touch.

O alta functie foarte ok este aceea de news pe care o ofera NOTE 3 .  Accesul la aceasta aplicatie sa face tragand cu degetul de baza ecranului.  Aplicatia este un preview pentru 3 mari categorii :

Stiri – unde sunt stiri din presa direct pe telefon

Personal – unde poti vedea activitatea ta curenta din telefon ( note , poze recente , telefoane , etc . )

Social – unde poti conecta conturile de socializare ( Facebook, Twitter , etc )

Din ecranul principal o alta functie pe care o poti accesa este S Note ( pusa ca un nou screen cand dais scroll de la drapta la stanga ). Functia S Note it da posibilitatea de a-ti lua notite rapide , notite pe care le poti sincroniza cu un cont Evernote sau un cont Samsung. Aplicatia S Note are functiuni multiple precum inserarea a Voice memo , Imagini , charturi ( foarte usor de realizat aici ).

Functia S Voice este din nou prezenta aici . Am dori sa vedem totusi si o versiune in limba Romana .

Browserul de internet s-a modificat si el un pic prin rearanjarea taburilor cand apasati butonul de multi tab .

Un alt future nou al acestui telefon din punct de vedere l blocarii ecranului este modul semnatura . Desi este un mod de securitate low introduce utilizarea S Pen-ului in aceasta functie . Desi sincer nu l-as folosi in blocarea telefonului mi se pare un mod cool de a impresiona prietenii .

CONTRA

 Am reusit de vre-o doua –trei ori intr-o saptamana sa piarda din senin semnalul. Cate o data interlocutorul nu aude clar ce spui chiar daca semnalul este de 4-5 liniute. Se cam incinge in teste dar asta nu e neaparat un punct minus..

Consideri util acest review? nu da
comentarii
+

nu sunt comentarii

> info tarife
^ top
home | meniu | cont
© Orange PCS 2012
termeni si conditii