Microsoft Lumia 550 Black

Microsoft Lumia 550


culoare


Black White
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 12 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

adrian despre Microsoft Lumia 550 Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Ecran suficient de mare. Claritate, negrul este negru, posibilitatea de customizare a ecranului de start este net superioara Android-ului.

Viteza de lucru a Windows 10 este net superioara Android-ului, practic lagul consacrat al Android-ului nu exista, transferul intre ecrane fiind practic instantaneu.

Memoria de 1GB este mai mult decat suficienta, Windows 10 fiind cunoscut pentru eficienta in ceea ce priveste memoria,absolut superior Android-ului in care si daca ai 4GB RAM, va fi in permanenta ocupat 60-80% si nu poti opri nativ aplicatiile sa ruleze in background, fiind nevoie de o aplicatie dedicata.

Bateria, ca la orice smartphone ,nu este niciodata suficienta dar in cazul Lumia 550,daca sti sa optimizezi consumul te va tine doua zile la o folosire moderata.

Camera este suficient de buna, avand in vedere ca este un telefon nu un DSLR si de descurca onorabil-comparam camere de pe telefoane din acelasi segmant de pret.

Faptul ca este Microsoft inseamna obligatia pentru producator lde a respecta un minim de cerinte a platformei si asta pentru userul obisnuit inseamna ca telefonul va primi actualizarile, in cazul Android acest lucru nu exista si cu aproape fiecare actualizare vei cumpara un nou terminal pentru ca nu va mai primi suport (mai ales daca telefonul Android este low cost)..


CONTRA

Desi materialele din care este construita carcasa sunt practice, se putea mai bine, dar dorinta de low cost (o mare tampenie) si incercarea Microsoft de a lansa cat mai repede telefoanele cu W10 in acest segment de pret se vede foarte mult aici.

Personal platesc performanta nu aspectul asa ca nu ma deranjeaza prea mult carcasa.

Pentru ca este un produs relativ nou nu vei gasi momentan husa sau folie.

In acest segment de pret acest telefon nu are rival.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

mihaimilea pe 21.03.2016 11:21

Am returnat 5 aparate din ianuarie pana acum. La 3 din ele nu merge descarcarea de aplicatii - se blocheaza si da un cod de eroare, 1 nu afiseaza contactele dupa transfer date iar la ultimul nu functioneaza alarma. Lumia 520 pe WP 8.1 functioneaza perfect dar e NOKIA, se pare ca Microsoft nu e acelasi lucru.

marius_guran pe 03.03.2016 15:26

Lag-ul la Android nu mai este intr-adevar dar e un sitem vulnerabil. Da Windows 10 nu e ok din toate punctele de vedere. Detin un Lumia 950 si din decembrie si pana acum a avut parte de doua update-uri de soft si doua de firmware si lucrurile s-au imbunatatit. Nici Android nu a fost ok la inceput, am avut Android incepand de la 2.2 Froyo pana la 5.1.2. De abia pe la 4. aka Ice Cream a inceput sa fie stabil Android. Din pacate e un sistem de operare vulnerabil din cauza ca e open source (Stage Fright, virusi si malware )

 

gserban1990@gmail.com pe 03.03.2016 08:58

daca tot este asa deplorabil te-as ruga sa faci comparatie intre lumia 550 si orice telefon android la 450 ron,nu face comparatie intre lumia 550 si samsung s6 asta pentru a face o comparatie fair-play nu poti compara un low cost cu gama de top si atunci o sa vezi diferentele dintre wp si android, macar lasati review-uri utile oamenilor nu frustrarile voastre,ma indoiesc ca macar ai incercat lumia 550 sa vezi ce face si cum face.stima

mmuntean pe 29.02.2016 09:41

Din pacate nu esti informat! Android, in momentul de fata este net superior din orice punct de vedere. Acel lag de care vorbesti nu mai exista de mult. Windows 10 mobile este un esec total, probleme peste probleme, functionalitate sub mediocra, aplicatiile si asa putine duc lipsa de un update de luni de zile. Am avut 950 de la Orange si nu l-as recomanda nimanui! Daca pana acum recomandam un device cu WP8.1 la toata lumea, nu acelasi lucru il pot spune despre un device cu windows 10 mobile.Acest OS este o rusine adresata tehnologiei, din toate punctele de vedere, un dezastru total care nu merita nici 0.1% atentie!

Felicitari Orange ca a adus in oferta doua modele din generatia x50, dar, banuiesc ca responsabilii tehnici ai Orange cunosc faptul ca sistemul de operare de pe aceste telefoane este intr-un stadiu deplorabil, NU este finalizat, NU este stabil, NU este functional si vorbesc din experienta proprie. NU asa arata un sistem de operare finisat. Este o rusine din partea Microsoft sa vanda niste telefoane cu un OS plin de probleme, in stadiu beta!



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

LG K4


rating 3 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Alcatel Pop 4 5 inch Dark Gray (Dual SIM)


rating 3,5 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

LG K8


rating 4,2 din 5

15 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus