Motorola Milestone

Motorola Milestone


  rating 3,83 din 5
punctaj obtinut
din 23 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

mengherisc despre Motorola Milestone


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Cel mai important aspect al telefonului, care trebuie intotdeauna luat in considerare in opinia mea, este varsta. Motorola Milestone isi arata deja varsta si asta se vede in procesor care ruleaza la doar 600 de MHz si memoria RAM care e de numai 256 MB RAM. Problema cea mai mare este de asemenea faptul ca Motorola a cam abandonat telefonul din punct de vedere al update-urilor. Exista Android 2.3 Gingerbread build custom pentru acest device, dar in acelasi timp va trebui sa overclockati procesorul pentru a asigura o experienta placuta in navigare. Dar aici se termina problemele in opinia mea intrucat telefonul este foarte bine construit. Cei care se plang de design nu au tinut un Samsung Galaxy S in mana care pe langa faptul ca e "pwetty" vi se v-a destrama in maini. Calitate materialelor si a atentiei in alegerea si imbinarea lor se simte in tot telefonul. E solid, bine facut si designul industrial iti va spune un singur lucru - isi va face treaba indiferent de ce vrei de la el. Partea din spate e acoperita cu un material cauciucat placut la atingere care va tine telefonul in mainile voastre si nu pe trotuar sau in halba de bere. Browsingul e foarte rapid in ciuda procesorului imbatranit si a memoriei RAM, lucrul cel mai placut fiind tastatura QWERTY. Nu sunt sigur in ceea ce priveste D PAD-ul deoarece spatiul folosit de acesta ar fi putu folosi pentru a mari distanta dintre taste, dar aceste lucru nu va afecta experienta de scris. Tot ce tine de text, si aici ma refer la mesaje, IM si E-Mail, e rezolvat usor si rapid. Boxa de pe spatele telefonului are un sunet clar chiar si cu volumul mai ridicat dar per total se misca foarte bine, e stabil si ofera incredere. Daca aveti vreun prieten de la care sa il cereti sa va "jucati" putin cu el, va puteti convinge singur de ceea ce am scris mai sus.


CONTRA

Procesor usor incet in aplicatii mai noi. Motorola nu va mai oferi software support pentru acest model. D-Pad usor iritant (acesta a si fost scos de pe Milestone 2) Atat !

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Samsung Galaxy S Black


rating 4,55 din 5

125 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda

Sony Ericsson X8


rating 3,82 din 5

22 review-uri
72% dintre utilizatori recomanda

HTC 7 Mozart


rating 3,78 din 5

9 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 11


rating 4 din 5
2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy S21 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy A72


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3
sus