Orange Dive 30

Orange Dive 30


  rating 3,86 din 5
punctaj obtinut
din 7 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Sanda despre Orange Dive 30


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Orange Dive este un telefon accesibil pentru cine doreste un telefon cu conectivitate 4G, compact si animat de un procesor Quad Core la 1.1 GHz, 1GB RAM si 8 GB spatiu de stocare si slot pentru card microSD, la un pret accesibil oricarei persoane cu un buget mediu. Telefonul vine preinstalat cu sistemul de operare Android Lollipop 5.0.

Display-ul telefonului are o diagonala de 4 inchi, dotat cu o tehnologie touchscreen capacitiva TFT. Ecranul are o rezolutie de 480 x 800 pixeli , o rezolutie destul de slaba pentru a putea vedea imaginile viu colorate.

Camera telefonului Orange Dive 30 reprezinta unul dintre punctele forte ale acestuia, de 5MP. Camera frontala in schimb este unul din punctele slabe ale acestuia, fiind de doar 0.3MP. Tot pe partea frontala a telefonului vom regasi indicatorul luminos al telefonului, senzorul de proximitate al telefonului si meniul de navigare al telefonului in partea de jos. Pe partea stanga laterala a telefonului gasim tastele dedicate pentru volum. Telefonul are o carcasa din platic, care permite detasarea bateriei de 1500 mAh.

In ceea ce priveste conectivitatea, telefonul vine echipat cu tehnologia 4G, dar si tehnologia Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack-ul de 3.5 mm si tehnologia A-GPS, dar si Bluetooth.

In cloncluzie, Orange Dive 30 este un telefon accesibil ca pret, destinat pentru browsing, jocuri sau alte aplicatii, cu o memorie de 1GB RAM, capabil sa se descurce rezonabil in rularea acestora. Tinand cont de raportul calitate-pret, poate fi considerata o varianta buna pentru cineva care isi doreste sa utilizeze pentru prima data un telefon smartphone.


PRO

 

·       

  • Camera principala 5MP
  • Memorie RAM 1GB
  • Conectivitate 4G

 


CONTRA
  • Camera frontala 0.3 MP
  • Carcasa plastic
  • Display TFT, rezolutie de 480 x 800 pixeli

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

ionelbartus pe 17.04.2017 19:23

Pacat,telefonul arata bine,dar bateria sub orice critică.

ionelbartus pe 17.04.2017 19:23

Pacat,telefonul arata bine,dar bateria sub orici critică.

huluban@gmail.com pe 22.10.2016 20:03

Lolipop e dezastru cu bateria aceasta micuta. Draga Orange, fa un update la Marshmellow!

vasai123 pe 16.10.2016 20:25

Este un telefoan foarte bun, atinge viteze reale de 4G, se conecteaza extrem de repede. Poti instala aplicatii la nebunie, nu te limiteaza la 1giga. Problema este ca bateria tine foarte putin. Trebuie incarcat in fiecare zi 1 ora internet 15 minute convorbiri, 8 ore ascultat radio. Microfonul este slab deoarece interlocutorul ma aude slab. Tinand cont de pret este un telefon 4G foarte bun.

dantecuceanu pe 16.12.2015 22:53

Din păcate are un difuzor sub orice critică. Sunetul se aude destul de slab, firav, în comparaţie cu alte telefoane. Şi mai este un amănunt... capacitatea sa de stocare, reală, nu este de 8 Gb, deşi pe folia de pe telefonul neatins, din cutie, scrie ,,8 GB". Adevărul este că poate stoca 8 gb doar cu un microSD ataşat. Din punctul meu de vedere, în rest este în regulă. Poate butonul de on/off ar fi trebuit mutat la partea superioară pentru că uneori e suficient să îl iei în mână şi se şi activează ecranul.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.





top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus