Orange Dive 70

Orange Dive 70


  rating 4,75 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

SERICIUC despre Orange Dive 70


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Am achiziţionat acest telefon acum o luna. Are un design placut. Este subtire, fin, cu rama metalica pe margini. Se misca destul de bine la cat l-am incarcat. Mie imi este util. I-am atasat un micro SD de 16GB. Am instalat pe el un GPS; "be on road" pe care vi-l recomand. Am instalat pe el un calculator stiintific, ceva de genul lui CASIO fx36, de pe vremuri. Am instalat pe el o busola care imi afiseaza automat datele GPS la locatia unde ma aflu. Aceasta ma ajuta sa memorez în telefon adresele la care trebuie de revin. Am instalat un player pentru a asculta muzica de pe SD, sa fac playlist-uri. Are sunet foarte bun. Stereo 100%. Camera foto de 8mpx este destul de buna. Am facut poze si in conditii cu lumina slaba si se vad detaliile destul de bine. Dar daca folosesc flash-ul este excelent. Trebuie sa spun ca acest telefon mi-a înlocuit 3 ÷ 4 instrumente utile. Are un meniu foarte bun. Pot curata de câte ori vreau fisierele inutile si sa eliberez memorie. Este foarte bun raportul pret/calitate-utilitate.

Are memorie internă mică. Din cele 8 GB mai putin de 4 GB sunt disponibile şi daca vrei sa mai instalezi aplicaţii de care ai nevoie, trebuie sa stergi din cele existente, ceea ce ar putea dauna bunei funcţionări. Aplicaţiile depe google play nu se instaleaza pe micro SD. deci la fiecare aplicatie se micşoreaua memoria interna si se misca greu Bateria tine putin. Eu nu-l folosesc des dar la 3 zile in pun la incarcat.


PRO

- desig placut

- utilitatea de zi cu zi

- camera

- raportul pret/calitate


CONTRA

- memoria interna

- bateria

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

barnici pe 27.06.2016 18:33

Pai la 3 zile daca il pui la incarcat, inseamna ca-l tii pe masa, nici nu-l folosesti....smiley)))))comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Orange Dive 30


rating 3,86 din 5

7 review-uri
57% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A13 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A33 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G


rating 5 din 5
2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3
sus