Razer Phone 2 64GB Black

Razer Phone 2 64GB Black


  rating 3,8 din 5
punctaj obtinut
din 5 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Adrian despre Razer Phone 2 64GB Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Dacă vrei un telefon cu care să te joci cele mai noi game-uri și, în plus, să te uiți la filme și seriale online, Razer Phone 2 este o alegere optimă, raportul preț-calitate fiind unul foarte bun. Un telefon cu un ecran bine calibrat, cu un sunet excelent și care se mișcă ireproșabil în orice aplicație.

Designul este unul special dedicat gamerilor, astfel că marginile sunt bine închegate, iar telefonul are un grip excelent. Nu diferă foarte mult nici față de prima generație, semn că modificările esențiale sunt la interior.

Ecranul nu este un 4K, ci poate mai mult un Full HD ceva mai evoluat, un 3K (2560 x 1440 Pixeli) care, spre deosebire de alte dispay-uri, are o specificație unică. Este singurul ecran de pe piață cu rată de refresh de 120 Hz, ceea ce îl face să redea fără întreruperi și sacadări orice conținut, fie el video sau de gaming.

Mai mult, ecranul lui Razer Phone 2 folosește o tehnologie IGZO (Indium gallium zinc oxide) care îl face să consume mai puțină energie, astfel că are o autonomie semnificativ îmbunătățită față de ecranele AMOLEDsau clasicele IPS-uri.

La capitolul conectivitate, telefonul stă excelent, cei de la RAZER dotând noul flaghip de jocuri cu un modul 4G+, wi-fi pe 5Ghz, bluetooth 5.0, practic cu tot ce ai nevoie pentru o experiență optimă de Android.

Telefonul vine, în dotarea standard cu sistemul de operare Android 8, upgradabil însă la versiunea 9, și cu o interfață simplă și ușor de accesat, în stilul original al celor de la RAZER.

Telefonul excelează însă la capitolul autonomie. Bateria Razer-ului testat de noi, de 4000 mAh, a rezistat o zi și jumătate, în condițiile unei utilizări normale, iar încărcare completă, cu chargerul dedicat, prin USB-C, s-a făcut în numai o oră.

Razer Phone 2 este rezistent la apă și praf, astfel că îl vei putea lua cu tine, fără probleme, pe plajă în vara asta.

La 509 euro, cât costă la Orange, RAZER Phone 2 este, fără îndoială, un ,,best buy’’, prețul fiind la jumătate față de flaghip-urile Apple, Sony, Samsung, Huawei sau LG.


CONTRA

Razer Phone 2 este, la prima vedere, un telefon butucănos, cu marginile groase și butoane de volum micuțe, destul de inexpresiv unui utilizator obișnuit cu flagship-urile de la Apple sau Samsung.

Ecranul nu este un 4K, ci poate mai mult un Full HD ceva mai evoluat, un 3K (2560 x 1440 Pixeli)

La capitolul foto și video, nu te aștepta la cine știe ce performanță. Razer Phone 2 se decurcă optim, filmează în 4K la 60 fps, ceea ce este remarcabil, însă calitatea nu este la nivelul flaghip-urilor din 2019. Cu camerele principale 12MP f/1.75+12MP f/2.6, telefonul face poze decente, bine calibrate, însă puțin cam întunecate.

Se vede că RAZER nu s-a focusat pe acest aspect, însă nici nu l-a ignorat complet. Imaginile sunt curate, corecte, inclusiv pe partea de video.

Nu prea ai loc de prea multe jocuri, având numai 64 GB de memorie, însă poți să îi pui și un card suplimentar (microSD, pana la 1TB). Alege unul de foarte bună calitate dacă vrei ca experiența de gaming să fie fluidă.


 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Huawei P20 Pro 128GB Dual SIM Black


rating 4,41 din 5

16 review-uri
93% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy A9 128GB Dual SIM Black


rating 3 din 5

2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda

Huawei P10 silver DUAL SIM


rating 4,67 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Huawei P10 silver DUAL SIM


top sales

Samsung Galaxy A51


rating 4,57 din 5
7 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
2

Huawei P40 Lite E 64GB Dual SIM Black


rating 3 din 5
1 review
0% dintre utilizatori recomanda
3

Xiaomi Redmi Note 9 Pro


rating 4,4 din 5
5 review-uri
40% dintre utilizatori recomanda
4
sus