Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB Dual SIM Black

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G


culoare


Black Bronze White
  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 23 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Gabriel despre Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB Dual SIM Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Se încheie perioada în care am avut în teste prin programul Orange Smartphone Tester cele două bijuterii tehnologice Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G și Samsung Galaxy Watch 3. Le-am folosit în toată această perioadă însă timpul și obiectivele personale nu mi-au permis să creez prea mult conținut cu aceste două deviceuri. Așa că reviewul meu pentru ele va fi unul foarte scurt. Telefonul este o bijuterie tehnologică. Are printre cele mai performante tehnologii pe care le poți avea până acum pe un telefon mobil. Display super, dimensiune mare, dar bine proporționată (nu e telefon sabie), materiale premium, viteză și putere “ din punctul meu de vedere au pus atâta putere pe el încât momentan nu ai un software sau un joc care să o folosească la maximum. La toate astea se adaugă ecosistemul Samsung care devine din ce în ce mai frumos de la o versiune la alta. Probabil în acest moment este singura alternativă competitivă la ecosistemul Apple din punct de vedere look & feel. Faptul că Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G este un telefon impecabil în 2020, că face super fotografii cu super rezoluții, că filmează foarte bine la multe cadre pe secundă și că are un super stylus cu care dacă te obișnuiești nu vei mai lua după tine agenda, nu poate contesta nimeni. Dacă vrei să-ți cumperi Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G și ai ajuns cumva pe acest mini review, oricum vei citi recenzii mai mari și mai detaliate despre el care să îți ofere toate caracteristicile și avantajele ce îți vor alimenta și motiva decizia de cumpărare.


CONTRA

Însă trebuie să spun că Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G nu este un smartphone pentru oricine. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G este un smartphone pentru cei care fac cu adevărat lucruri mai complexe pe telefon. Nu este pentru cei care freacă toată ziua un Facebook și mai fac o poză din când în când cățelului sau copilului. Nici pentru cei își cumpără un telefon pentru a întoarce privirile admirative ale oamenilor la terasă. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G este un telefon pentru profesioniști. Pentru oameni care știu și au nevoie să folosească măcar peste 50% din ce poate face acest telefon. Prin urmare, dacă vezi pe cineva în mână cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G să știi că omul ăla știe ce știe.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB Phantom Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB Phantom Black

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128 GB Cream


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256 GB Cream


rating 1 din 5

1 review
0% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A13 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A33 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G


rating 5 din 5
2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3
sus