Samsung Galaxy S III Alb 16GB

Samsung Galaxy S III


culoare


Alb Albastru Blue Gri White
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 50 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

expert Orange Mihai despre Samsung Galaxy S III Alb 16GB


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Noul telefon de la Samsung, continua modelele de top Galaxy cu versiunea S III (I9300), fiind considerat "intuitiv, inteligent, uman", de catre producatorii acestui smartphone. Primul lucru pe care il remarci la noul Galaxy S III este ecranul de 4,8 inch AMOLED. Este unul dintre cele mai bune ecrane existente pe piata, avand o forma rotunjita, asemanatoare telefonului Galaxy Nexus. Este compus dintr-un material de plastic stralucitor si de o insertie metalica de pe laterala carcasei, ce inconjoara tot aparatul, reliefandu-i designul placut.

Telefonul Galaxy S III are un buton hardware de control, pozitionat central si de doua butoane touch dispuse in stanga si dreapta celui hardware. Daca pe spatele lui gasim fanta camerei foto de 8 MP cu autofocalizare, blit si inregistrare Full-HD (1080p), flancata de LED-ul Flash si difuzorul extern, pe partea din fata telefonul are o camera frontala cu o rezolutie de 1,9 MP si inregistrare video HD la 30 de cadre pe secunda.

Printre alte specificatii putem evidentia display-ul HD cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si un procesor cu patru nuclee Exynos 4 Quad cu frecventa de 1,4 GHz ce ofera posibilitatea rularii jocurilor Flash in pagina sau redarea clipurilor full HD de pe YouTube fara nicio problema. Il putem intalni cu o memoriei interne de 16, 32 si 64GB, pe langa care putem atasa si un card de memorie pana la 64Gb si totodata Samsung pune la dispozitie alti 50GB gratuit pe Dropbox.

Samsung Galaxy S III ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich, peste care producatorul a aplicat o interfata TouchWiz modificata, foarte prietenoasa. Ecranul pentru deblocare vine cu o animatie sub forma de valuri si ofera un grad mare de libertate utilizatorului. In partea de sus a ecranului intalnim bara de notificari cu multe facilitati si functii ce pot fi activate sau dezactivate rapid, printre care remarcam Driving Mode si Sync. Ecranul telefonului foarte generos, cu o rezolutie mare iti ofera o experienta placuta in navigarea pe internet, utilizarea aplicatiilor si accesarea jocurilor. Browser-ul standard al lui Samsung Galaxy S III ofera navigare cu tab-uri, rearanjarea textului in pagina si mod Incognito.

Telefonul vine cu multe functii specifice printre care amintim Smart Stay, functie ce iti scaneaza ochii si nu permite stingerea ecranului atata timp cat te uiti tu la el. Functia Direct Call, ce iti da posibilitatea ca in momentul in care primesti un mesaj sau navighezi prin agenta telefonica, sa duci telefonul la ureche si automat apeleaza persoana din mesaj sau agenda.

Totodata exista functii si pentru cei care doresc sa profite la maximum de camera foto a telefonului. Prin functia Best Photo telefonul face automat 8 poze consecutive si o alege pe cea mai buna dintre ele, in functie de contrast, luminozitate, claritate si alti parametri. Atunci cand filmezi un video Full-HD, poti sa faci si poze in acelasi timp si sa dai zoom. Exista si functia Body Photo Share care le va da posibilitatea utilizatorilor sa trimita instantaneu altor persoane din contacte pozele efectuate de ei.

O alta functie interesanta este aceea intalnita la citirea mesajelor prin folosirea butonului de volum care iti permite marirea dimensiunii fontului. In plus, daca vom da zoom pe o fotografie si mentinem degetul pe ecran, putem naviga in poza prin miscarea stanga-dreapta sau sus-jos. Iar pentru a nu intrerupe vizionarea unui videoclip, exista functia de a bloca ecranul apasand pe butonul power. Una dintre cele mai surprinzatoare functii este Popup Play, care iti da posibilitatea sa vezi un clip intr-o fereastra aflata pe ecranul principal si in acelasi timp poti executa cu totul alte actiuni, precum intrarea in browser sau compunerea de mesaje. Prin All Share Play, telefonul se conecteaza cu alte device-uri Samsung.

Toate aceste functii inovatoate alaturi de caracteristicile tehnice de ultima generatie fac din noul smartphone Samsung Galaxy S III unul dintre cele mai atractive telefoane existente pe piata.?


PRO

Procesor Quad-core 1.4 GHz

Dezvoltat direct pe baza Android 4.0 Ice Cream Sandwich 

Functii precum: Smart Eye, Smart Alers, S Voice, Direct Call

Unul din cele mai bune display-uri HD cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli

Ergonomie excelenta, in ciuda dimensiunilor

Are cea mai buna baterie dintre smartphone-urile existente pe piata - Li-Ion 2100 mAh


CONTRA

Lipsa unui buton dedicat pentru captura fotografiilor

Dimensiunile prea mari pentru a fi utilizat doar cu o mana

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

florinaindries pe 12.09.2013 17:14

Eu am de citeva luni acest model de telefon. Sincer, eram fan Nokia, dar m-am indragostit de S3 de cind il am. Cine aprecieaza finetea, calitatea superioara, stilul ii recomand acest model de telefon.

vmarci600214cm pe 27.08.2013 17:05

Cred ca Samsung Galaxy S III este unul dintre cele mai inteligente si atractive smartphonuri existente pe piata pe care doresc sa-l achizitionez anul viitor.

tudor186 pe 23.05.2013 11:58

Atentie la ce aplicatii instalati! In rest telefonul e unul normal. Destul de bun ca si specificatii. Se poate mai bine!

leau_liliana pe 14.05.2013 20:42

MI-L DORESC!

canthry pe 21.04.2013 15:33

Cred ca este cool. Eu eram fan Nokia dar am luat antibioticul s3 si m-am vindecat.

enku11 pe 11.03.2013 14:56

Este un smartphone de top si ofera multa satisfactie in utilizare dar cred ca este prea fragil.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S II Plus


rating 4,7 din 5

10 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Xcover 2


rating 3,83 din 5

6 review-uri
83% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy SIII 4G alb


rating 4,5 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy SIII 4G alb


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus