Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB Dual SIM Gray

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G


culoare


Black Gray
  rating 4,17 din 5
punctaj obtinut
din 24 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

avdumiter@gmail.com despre Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB Dual SIM Gray


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Din punctul meu de vedere, principalele atuuri ale device-ului sunt display-ul, acumulatorul, configuratia, camerele si design-ul. Ecranul are o diagonala mare de 6.9 inci, ceea ce-l face ideal pentru consum media. Va mentionez ca display-ul are rata refresh de 120Hz (rezolutie FHD+). Datorita refresh-ului, pe display totul devine rapid si foarte fluent (interfata grafica, web-browsing etc). Calitatea imaginii atunci cand ecranul ruleaza in Quad HD+ este ireprosabila. Cu toate acestea, nu sunt diferente foarte mari de calitate imagine intre modurile FHD+ si Quad HD+. Diferente notabile apar in gaming, unde rezolutia Quad HD+ face ca texturile sa arate cu mult mai clar. Afisajul are luminozitate excelenta iar vizibilitatea in bataia directa a soarelui este buna. Asta nu este deloc surprinzator pentru un AMOLED high-end. Apropo de acumulator, bateria de 5000mAh se incarca rapid (60 minute dureaza o incarcare full) iar autonomia oferita de aceasta este una buna. Cu ecranul setat in Quad HD+, se pot obtine peste 2 zile de utilizare light/moderata sau in jur de 7 ore 30 min de utilizare foarte intensa. Legat de configuratie, telefonul este un adevarat varf de gama. Cei 12GB RAM LPDDR5, chipset-ul Exynos 990 si stocarea UFS 3.0 asigura performante de top in absolut orice. Un alt aspect impresionant al noului Galaxy S20 Ultra 5G este partea de foto. Camera principala de tip quad (108MP+48MP+12MP+senzor TOF 3D) se comporta excelent atat in conditii bune de lumina, cat si in conditii low-light. Modul de pozare 108MP este foarte interesant. Pozele realizate astfel sunt bogate in detaliu si poseda o rezolutie generoasa. Va precizez ca telefonul dispune de functie zoom digital 100X. Calitatea imaginii este buna cu zoom-ul urcat pana la 30X. De aici incolo, imaginea scade in calitate. La zoom de peste 50X, calitatea imaginii este asa si asa. Pozele ultra-wide capturate de device sunt de o calitate excelenta. Datorita unghiului larg de pozare, senzorul poate captura foarte mult detaliu. Legat de filmare, telefonul exceleaza la captura video 4K 60fps (realizata cu stabilizare). Design-ului noului flagship Samsung este unul foarte bine pus la punct. Carcasa arata superb iar materialele folosite sunt premium. Alte atuuri ale acestui device sunt sunetul de calitate, conectivitatea generoasa (5G, WiFi 6, NFC, USB C, Dual SIM etc) si sistemul de operare foarte bogat in functii.


CONTRA

La utilizare foarte intensa, telefonul se incalzeste tare (chipset-ul urca pana la 66 grade, ceea ce este mult). Scanner-ul de amprente incorporat sub display este usor lent Autonomia in modul FHD+ 120Hz putea fi mai buna. Din dotarea standard lipseste husa si incarcatorul 45W. Pretul este foarte piperat.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

enevasi pe 24.05.2020 21:12

Dacă ești pasionat de fotografie este tot ce îți trebuie de ce sa porți după tine și aparat foto și telefon când acest telefon îl poate înlocui foarte simplu. Datorita camerelor toate momentele unice, peisaje din jurul tău le poți vedea asa cum vrei fie de departe fie aproape. Camera principala de tip quad (108MP+48MP+12MP+senzor) se comporta excelent atat in conditii bune de lumina, cat si in conditii low-light. Modul de pozare 108MP este foarte interesant. Pozele realizate astfel sunt bogate in detaliu si poseda o rezolutie generoasa. Va precizez ca telefonul dispune de functie zoom digital 100X. Calitatea imaginii este buna cu zoom-ul urcat pana la 30X. De aici incolo, imaginea scade in calitate. La zoom de peste 50X, calitatea imaginii este asa si asa. Pozele ultra-wide capturate de device sunt de o calitate excelenta. Datorita unghiului larg de pozare, senzorul poate captura foarte mult detaliu. Legat de filmare, telefonul exceleaza la captura video 4K 60fps (realizata cu stabilizare). Calitatea imaginilor surprinse in conditii de luminozitate redusa, imagine pe noapte nu are de suferit deloc, pozele realizate in aceste conditii sunt cu adevarat PROFESIONALE. Filmarea unica la fel este perfecta filmezi iar în același timp dispozitivul salvează fotografi superbe deci ai 2in1 și poze și video. Inregistrarea video are deasemenea numai plusuri din partea mea, indiferent de momentul filmarii, zi sau noapte calitatea imaginii si a sunetului este foarte buna, iar slowmotion-ul este perfect. Concluzia mea este ca Samsung s20 ultra 5G are toate caracteristicile unui smartphone de top, atat in privinta display-ului, a functionalitatii camerei, a duratei de viata a bateriei, .....adica din toate punctele de vedere.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Gray


rating 4,5 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S20 FE 5G 128GB Dual SIM Cloud Navy


rating 4,57 din 5

17 review-uri
94% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy A52 5G 128GB Dual SIM White


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy A52 5G 128GB Dual SIM White


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus