Samsung Galaxy S5 White

Samsung Galaxy S5


culoare


Alb Albastru Auriu Negru
  rating 4,42 din 5
punctaj obtinut
din 101 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

lungu_m despre Samsung Galaxy S5 White


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Cateva cuvinte despre camera de pe S5 Cea mai buna camera de pe un telefon mobil la ora actuala. Punct. Daca ar fi sa enumeram toate tehnologiile implementate pentru a obtine fotografiile si filmarile foarte bune ar fi plictisitor pentru cei care citesc review-urile noastre.                                                                                 O sa zic cateva cuvinte, in mare, despre experimentarea camerei.

1. Foto. Fotografiile capturate sunt, asa cum am mai spus, cele mai reusite. Culori vii, apropiate de realitate, tonuri bogate. Chiar si cele realizate noaptea sunt foarte bune, doar un pic de zgomot de fond datorita urcarii sensibilitatii la 2000. Am realizat fotografii noaptea cu o sursa de lumina (bec) in spatele subiectului si nu a avut nicio problema in a scoate fotografia foarte buna. Expunerea si focalizarea se fac rapid. Softul pentru captura vine cu un nou mod si anume ,,virtual tour" - photosphera celor de la Google, dar mult mai bine implementata deoarece tranzitia intre fotografii se face mult mai bine si mai fluent decat la cei de la Google. Acest mod permite capturi la 360*. Functia HDR pentru fotografii mai luminoase si cu tonuri mai bogate. Captura in rafale care te lasa sa alegi cea mai buna imagine. Bineinteles, dupa ce se face captura se poate edita fotografia. O noua functie este zumul panoramic sau efectul ,,bokeh" care blureaza fundalul sau subiectul. Ar mai fi multe de zis, dar cei care il vor achizitiona vor descoperi.

 2. Video Pe parte de captura video-la fel impresionant. Filmeaza UHD iar pe langa culorile foarte bogate, contrastul ridicat si detaliile excelente, se remarca si ajustarea foarte rapida a expunerii si focalizarii. Fisierul video H.264 High@L5.1 are o rata de compresie consistenta de 48 Mbps, ceea ce explica detaliile foarte bune, de aceea un fisier de 1 minut poate avea o marime de cateva sute de mega-400 mai exact.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

mmuntean pe 13.08.2014 11:02

Tin sa te contrazic la capitolul camera si te invit sa testezi mai mult de 5 minute un Lumia 930 sau 1520 si o sa te convingi singur. Pozele scoase, la 16/18mpx, de aceste doua telefoane, nu au egal.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S5 4G+ Gold


rating 4 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 4G+ Gold

Samsung Galaxy S5 mini


rating 3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S5 mini

Samsung Galaxy S4 mini alb


rating 4,33 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A34 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 14


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G


rating 4,5 din 5
2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3




sus