Samsung Galaxy S7 32GB Black

Samsung Galaxy S7


culoare


Black Gold Silver
  rating 4,23 din 5
punctaj obtinut
din 13 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Robert despre Samsung Galaxy S7 32GB Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Anul acesta, pentru Galaxy S7 Samsung decide sa pastreze design-ul aclamat de la generatia anterioara de flagship-uri, aducand mici modificari asupra acestuia, insa cu componente hardware mult imbunatatite.

Marginile curbate de pe spatele telefonului, prezente prima oara pe Galaxy Note 5, isi fac aparitia si la S7 si S7 Edge, iar tranzitia dintre curbura 3D Glass si rama metalica este una continua specifica unui corp unitar, acest lucru oferind si o senzatie de confort atunci cand este tinut in mana. Pe spatele telefonului putem observa camera foto ce are o iesire din carcasa de 0.46 mm, mult mai mica fata de modelul anterior.

Camera principala de rezolutie 12 MP aduce o noua tehnologie numita Dual Pixel ce, spre deosebire de majoritatea camerelor de pe telefoane, foloseste toti pixelii pentru focalizare astfel ca realizarea unei fotografii de calitate se face aproape instant, camera fiind capabila sa focalizeze la fel de rapid ca ochiul uman. Pana si in conditii de lumina slaba se pot capta imagini clare, datorita obiectivului F1.7 si pixelilor mai mari, iar profesionistilor li se ofera si posibilitatea de a salva imagini in format RAW neprocesate, pentru a le putea edita mai tarziu. Camera frontala are o rezolutie de 5 MP si este capabila de rezultate foarte bune pentru partajare pe Social Media datorita modului Wide Selfie.

Display-ul, asa cum ne-am obisnuit la un flagship Samsung, este de cea mai buna calitate, oferind o rezolutie QuadHD si un panou Super AMOLED cu o densitate de pixeli de 577 pixeli per inch pentru S7 si 534 pixeli per inch pentru S7 Edge. Diferenta dintre doua modele o reprezinta marimea ecranului, Galaxy S7 avand o diagonala a ecranului de 5.1 inch, iar S7 Edge o diagonala de 5.5 inch. Ecranul poate fi deblocat si prin senzorul de amprenta prezent pe butonul Home, oferind o optiune sigura si rapida pentru acces in dispozitiv.

Fata de generatia precedenta, S7 si S7 Edge ofera si rezistenta la apa si praf, avand certificare IP68 ce permite o scufundare in apa la o adancime de maxim 1.5 m timp de 30 minute, prin urmare Samsung dovedeste faptul ca designul industrial nu presupune si protectie scazuta. Observam si o intoarcere a suportului pentru adaugare card microSD, ce permite extinderea memoriei cu inca 200GB pe langa cei 32 GB din memoria interna, acesta avand slotul langa cel de cartela nanoSIM.

Bateriile au si ele parte de un upgrade, fiind de capacitate 3000 mAh pentru S7 si 3600 mAh pentru S7 Edge, iar datorita functiei integrate de incarcare rapida se ajunge la o incarcare completa in aproximativ 90, respectiv 100 minute. Se poate opta pentru incarcarea wireless care este si ea mai rapida ca la modelele precedente, prin asezarea telefonului pe suportul dedicat.

Procesorul este de tip Octa Core cu 4 nuclee functionand la frecventa 2.3 GHz, iar celelalte 4 la 1.6 GHz, sustinut de memoria RAM rapida de 4 GB de tip DDR4 permite rularea a oricaror aplicatii sau jocuri fara intreruperi si chiar a 2 aplicatii in acelasi timp prin modul Multi Window.

Cu Game Launcher si Game Tools impatimitii de jocuri vor avea la dispozitie un loc unde se vor grupa toate jocurile instalate pe telefon, cu posibilitatea de a dezactiva alertele inainte de a lansa jocul. De asemenea, pe langa blocare alertelor, in timpul unui joc se pot bloca butoanele capacitive, se poate minimiza jocul si se poate face captura de ecran sau chiar o inregistrare video a sesiunii curente.

Ambele telefoane sunt compatibile si cu tehnologia 4G+ CAT9 ce permite viteze de pana la 450 Mbps pe download si pana la 50 Mbps pe upload, cu promisiunea suportului pentru Apel 4G si Apel Wi-Fi in viitorul apropiat.

Cu Galaxy S7 si S7 Edge, Samsung ofera un pachet complet deoarece pastreaza un design elegant si specificatii de top la care adauga si suportul pentru card SD si rezistenta la apa si praf, implinind astfel majoritatea cerintelor oricarui tip de utilizator.


PRO
  • Camera 12 MP Dual Pixel
  • Rezistenta la apa si praf IP68
  • 4 GB memorie RAM de tip DDR4
  • Suport pentru card microSD
  • Ecran QuadHD

CONTRA
  • Lipsa port infrarosu
  • Baterie nedetasabila

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Black


rating 4,68 din 5

142 review-uri
99% dintre utilizatori recomanda

Samsung A5 2017 SM A520 Black Single Sim


rating 4,45 din 5

92 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung A3 2017 SM-A320 Black Single Sim


rating 4,27 din 5

83 review-uri
98% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus