Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Black

Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB Black


  rating 4,68 din 5
punctaj obtinut
din 142 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Madalina despre Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Utilizez Samsung Galaxy S7 Edge de 2 saptamani, iar in aceasta perioada am fost placut surprinsa de seria de imbunatatiri pe care gigantul chinez le-a adus pe flagship-ul anului 2016. Un punct forte al dispozitivului il consider sistemul de racire si faptul ca, indiferent cat de mult as utiliza smartphone-ul pentru vizionarea video-urilor sau pentru a ma juca, acesta nu se infierbanta nici pe departe cum o facea Galaxy S6 Edge Plus, care este, de asemenea, un telefon foarte bun.

Mai mult decat atat, capacitatea camerei foto de a oferi imagini de foarte buna calitate in conditii de lumina scazuta era extrem de necesara, indeosebi pentru ca am un catel negru, caruia nu pot sa ii fac fotografii cu orice tip de dispozitiv pentru ca risc ca nu se distinga de decor. Rezistenta la apa este o surpriza pentru mine, care nu de putine ori am scapat dispozitivele mobile in lichid, urmand apoi fel de fel de proceduri pentru a salva macar datele pe care le aveam stocate in ele, pentru ca nu mai puteam vorbi de posibilitatea de a le mai utiliza apoi. Expansiunea microSD era si nu era necesara.

Folosind Galaxy S6 Edge Plus pentru o perioada de jumatate de an, nu am simtit nevoia de mai mult spatiu de stocare a informatiilor, dar aceasta necesitate difera de la un utilizator la altul. Design este unul deosebit, extrem de practic si elegant. Unii utilizatori prefera sa ascunda dispozitivul in spatele unei carcase de protectia, dar eu am preferat sa il utilizez asa cum este pentru ca protectia Gorilla Glass 4 tine departe zgarieturile si incerc pe cat posibil sa nu scap telefonul din mana.

Am testat si alte dispozitive high-end in ultima perioada, unele din categoria phablet-urilor, altele din categoria smartphone-urilor, dar Samsung Galaxy S7 Edge a reusit sa imi ofere intocmai ce aveam nevoie de la un telefon. Pot spune fara ocolisuri ca S7 Edge poate fi numit "extensia utilizatorului".


CONTRA

As tine sa precizez 2 dezavantaje ale smartphone-ului Samsung Galaxy S7 Edge:

» Pretul, desi nu m-as referi neaparat la raport calitate-pret, ci mai degraba la puterea de cumparare si factorii de decizie de care tin cont utilizatorii atunci cand achizitioneaza un smartphone nou.

» Faptul ca telefonul este mai subtire, iar marginea metalica ce imbina fata cu spatele din sticla este mai ingusta, nu este cea mai buna alegere, pentru ca exista situatii in care, utilizand telefonul cu o mana, comenzile lansate sa nu functioneze pentru ca se atinge din 2 puncte display-ul. 


 
Consideri util acest review?

0 comentarii

mmuntean pe 24.05.2017 11:04

Poate vroiai sa spui gigantul Sud Koreean.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy A9 128GB Dual SIM Black


rating 3 din 5

2 review-uri
50% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S8 black


rating 4,33 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S9 Coral Blue


rating 4,86 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S9 Coral Blue


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus