Samsung Galaxy S8 Plus black

Samsung Galaxy S8 Plus


culoare


Black Bleu Orchid Grey Silver
  rating 4,77 din 5
punctaj obtinut
din 86 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Daniel despre Samsung Galaxy S8 Plus black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

- Ecranul este minunat, acopera aproape intreaga fata a mobilului. Navigatul este o placere, jocurile la fel, totul se vede bine cu cat ecranul e mai mare.

- Bateria tine minim 1 zi la utilizare intensa, pe mine ma tine 2 zile la utilizare medie.

- Ai la dispozitie vreo 4 metode concomitente de deblocare (iris, amprenta, pin, slide code), tu alegi ce vrei sa folosesti in functie de momentul respectiv.

- Are fast charge pe wireless charging, se incarca in 2 ore si putin de la 0 la 100. Personal il folosesc numai pe wireless charging, am renuntat in a imi mai cabla telefonul la priza cum se intampla la telefonul trecut (iphone 6s)

- Camera este exceptionala, nu exista mediu in care sa nu iasa pozele bine, fie ca e soare puternic sau complet intuneric. Focalizarea este instantanee.

- Aspectul si forma dau impresia de telefon premium, materialele sunt unele de top, imbinarea dintre sticla si metal se face perfect (daca stai cu ochii inchisi nu iti dai seama unde se termina sticla si unde incepe metalul. Nu agata deloc la mana)

Se conecteaza la orice, Samsung a ascultat si a deschis ecosistemul, asa ca nu mai exista lucru din casa care sa nu se poata conecta cu telefonul (smartwatch, tv, boxa portabila, handsfree wireless etc).

- Bluetooth 5.0 ofera multe beneficii, inca nu am testat distanta pana la care ramane conectat telefonul dar din teste este dubla fata de generatia anterioara 4.2

- Chiar daca vin de la iphone 6s care e un telefon mic, m-am obisnuit destul de repede cu s8+, nu este asa mare cum cred toti. In ciuda faptului ca are diagonala de 6.2, este destul de ingust, la limita dintre folosirea cu o singura mana si folosirea cu 2 maini. Catiga teren la vizinare filme si web browser-ing. s8 mi se pare mic (putin mai ingust ca un s7 edge).

- Se misca foarte bine, multe scurtaturi, efectiv nu ii simt lipsa 3D Touch-ului de pe iphone (desi de asta imi era frica atunci cand am facut trecerea, am crezut ca nu o sa pot sa fiu eficient pe el).

- Cine zice ca android-ul se blocheaza si ca da erori, asta fiind motivul pentru care nu renunta la iOS, habar nu are despre ce vorbeste. Acest telefon face mult mai multe fata de un iphone, arata mult mai bine, nu s-a blocat nici macar o data, de cand il am a primit security patch-ul lunar si in momentul de fata, cred ca android-ul este aproape la nivelul ios-ului ca si securitate, si la acelasi nivel ca si fluiditate.

- Memoria este de 64 Gb si poate fi extinsa cu un card de memorie. Daca folosesti si cloud si esti putin organizat, nici nu ai nevoie de card, 64 Gb sunt suficienti pentru utilizarea cotidiana.


CONTRA

- Seara cititorul de iris nu functioneaza, ai nevoie de lumina pentru a iti debloca telefonul cu irisul. Vei fi nevoit sa folosesti alta metoda de deblocare (amprenta, pin, slide code etc).

- Sticla se crapa foarte repede la primul impact (eu chiar maine ma duc sa o schimb la service samsung pentru ca am folosit folie regenerabila si am scapat telefonul si la revedere, s-a spart display-ul. Folositi folie de sticla !!)

- Senzorul de amprenta este pozitionat langa camera, pana te obisnuiesti e posibil sa atingi de cateva ori obiectivul camerei in cautarea lui. Eu la s8+ intorc telofonul, pun degetul, apoi intorc iar cu cranul la mine telefonul. Pana ma obisnuiesc,apoi sunt sigur ca totul o sa fie natural.

- Multe aplicatii sunt dublate (chrome/samsung browser, Google photo/gallery), dar din fericire acestea se pot dezinstala (nu toate, cele ce nu se pot dezinstala, se pot dezactiva. vor ocupa doar cativa mb dar nu vor fi active si nici vizibile in telefon).

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung Galaxy S8 black


rating 4,33 din 5

9 review-uri
88% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy S9 Coral Blue


rating 4,86 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Samsung Galaxy S9 Coral Blue

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Gold


rating 3,4 din 5

5 review-uri
80% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A34 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Apple iPhone 14


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G


rating 4,5 din 5
2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3




sus