Samsung S5611 Silver

Samsung S5611


culoare


Gri Negru
  rating 3,75 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Andreea despre Samsung S5611 Silver


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

De indata ce auzim de Samsung S5611, facem imediat legatura cu predecesorul Samsung S5610. Compania coreeana a ales sa vina cu o versiune imbunatatita a camerei foto si un procesor mai performant.

Telefonul este unul clasic, ideal pentru persoanele care nu sunt inca interesate de un smartphone, cu specificatii moderne si o autonomie ridicata a bateriei.

De indata ce deschidem cutia telefonului, vom regasi incarcatorul, bateria si manualul de utilizare. Un minus ar fi acela ca nu vom gasi in cutie si o pereche de casti, foarte necesare in cazul in care dorim sa utilizam aplicatia Radio. Este cunoscut faptul ca functia radio a oricarui telefon poate fi utilizata doar daca ai o pereche de casti atasate.

Telefonul este de tip “barphone”, cu un aspect clasic, elegant, avand o tastatura numerica si un display TFT de 2.4 inch. Telefonul are finisaje destul de elegante pentru clasa acestuia, cu insertii argintii la difuzor si taste. Pe muchia de sus regasim portul microUSB pentru incarcare si conectare la PC si mufa jack pentru casti. Un plus este reprezentat de faptul ca portul microUSB este protejat de un capac impotriva prafului care este frumos armonizat cu aspectul telefonului.

Pe spatele telefonul vom regasi camera de 5Mpx cu LED-ul flash. Tot aici gasim si difuzorul secundar al telefonului, care ne permite sa ascultam muzica sau sa folosim functia Speaker in timpul apelurilor. Sub capac, gasim bateria de 1000mAh, mai mult decat suficienta pentru o autonomie mare. Un aspect mai putin confortabil ar fi acela ca miniSIM-ul se afla sub baterie, prin urmare, pentru a avea acces la acesta, trebuie sa indepartezi bateria. Cardul microSD se poate introduce fara a indeparta bateria, iar daca ai un card de pana la 16GB, il poti utiliza fara probleme.

Tasta de pornire a telefonului este aceeasi cu cea de inchidere a apelurilor.Telefonul se simte foarte bine in mana, fiind usor de manevrat. El vine cu un sistem de operare propriu, insa nu vei observa intarzieri in meniu sau probleme in utilizare.

Ca specificatii putem nota faptul ca telefonul are un display de 2.4 inchi la o rezolutie de 240x320 pixeli. Densitatea pixelilor este de ~ 167 ppi si afisajul este per-ansablu unul satisfacator. Luminozitatea display-ul poate fi setata in functie de preferinte, iar cu cat il vom tine la o luminozitate mai redusa, cu atat vom avea o perfonamta mai buna a bateriei.

Memoria interna a telefonului este de doar 256 MB, insa poate fi extinsa cu un card SD de pana la 16GB. Telefonul are un procesor mai performant fata de predecesorul S5610 care poate rula la o frecventa de pana la 460 MHz.

Camera ofera posibilitatea de a realiza poze destul de reusite pentru un telefon clasic. Rezolutia acesteia este de maximum 5 Mpx, insotita de un LED Flash. De mentionat este faptul ca aceasta preia capturi doar in mod “Landscape”, la care se pot adauga mici efecte vizuale.

Telefonul iti permite sa setezi cu usurinta e-mail-ul si alte aplicatii preinstalate precum Facebook, Opera, Google. Telefonul suporta conexiune EDGE si 3G, insa nu i-ar fi stricat si o conexiune Wi Fi. De mentionat faptul ca poti totusi deschide videoclipuri pe Youtube si poti deschide majoritatea paginilor de internet, telefonul fiind compatibil cu standardul HTML.

Am ramas putin dezamagiti de faptul ca telefonul nu mai are functia de lanterna, precum predecesorul sau Samsung S5610. Este de apreciat totusi ca acesta are in continuare o functie de tip “Blacklist”, pentru a bloca apelurile nedorite. Apreciem totusi faptul ca cei de la Samsung se gandesc in continuare la persoanele pasionate de telefoanele clasice si ofera functii utile oricarei persoane active intr-un telefon elegant.


PRO
  • Camera foto principala 5 Mpx cu autofocus
  • Display TFT cu rezolutie 240x320
  • Radio FM, MP3
  • MicroSD pana la 16 GB
  • 3G, Bluetooth

CONTRA
  • Capacitate de stocare interna redusa

  • Lipsa lanterna

  • Lipsa conexiune Wi-Fi

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

cosminescu pe 17.09.2015 16:26

Chiar nu are casti? Nu se poate sa nu aiba...S5610 avea. Pe S5610 nu mai merg unele saituri ..poate din cauza procesorului. Oare vor merge pe asta nou? Poate stie cineva. Multumesc

barneaioan pe 24.08.2015 19:54

Acest model este cu probleme la soft fata de S5610. Pacat! Multi utilizatori se plang de faptul ca este mai putin reusit decat S5610. Chiar si bateria tine mai putin decat la S5610.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Samsung E1200i Black


rating 3 din 5

2 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy J3 (J320) 8GB Black (Dual-SIM)


rating 4,8 din 5

5 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Xcover 3 VE


rating 3 din 5

2 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus