Sony Ericsson Xperia Ray

Sony Ericsson Xperia Ray


  rating 4,69 din 5
punctaj obtinut
din 13 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Constantin despre Sony Ericsson Xperia Ray


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Pt. cei care declara in mod oficial ca nu merge Wi-Fi, sa stiti ca nu are nici o problema telefonul, eu stau toata ziua cu Wi-Fi pornit, nu am avut nici o problema, eu il am cand in Romania nici nu se auzea de el Problema kiar daca e de Wi-Fi, va asigur ca e la router, am avut cazuri cand cu laptop-ul nu ma puteam conecta si telefonul se conecta fara probleme. Daca nu va merge Wi-Fi problema e de la router si setarile aferente, telefonul nu are nici o vina. Puteti incerca sa schimbati canalul de la router sau sa il setati pe auto-channnel daca nu il vede, daca va da cu limited or no conectivity router-ul aloca IP aiurea pt. device-uri setate pe automat. Repet eu am Wi-Fi ¿pronit toata ziua si il folosesc atat la reteaua de la birou cat si acasa, Telefonul nu are nici or probleme.

Dupa mine cel mai echilibrat telefon posibil la momentul dat, raport pret si ceea ce obtii in schimb maxim, Displayul are rezolutie mai mare decat RENUMITELE Galaxy S2, si PPI mult mai mare. Calitatea imaginii superioara oricarui telefon, exceptia ar fi posibil la Iphone 4/4s, in rest nu se compara cu nici un telefon.

Vreau s aprecizez caliatatea materialelor folosite la finisaje net superioara unor super telefoane gen S2, la care iti e frica sa nu se rupa capacul ieftin din spate cand scoti bateria.

Bateria tine mai mult decat decent, pe mine ¿ma tine usor o zi in conditii de utilizare normala cu 3G activat, sincornizari s.a.m.d stat pe net. Dupa o zi de munca imi ramane usor 60 la suta din 100.

Telefonul merita toti banii.


CONTRA

Spatiu intern care poate fi folosit pt. aplicatii micut, in comparatie cu alte smartphone- uri gen nu stiu cati Gb, aici are vreo 300 Mb, dar se rezolva cu aplicatia de pe Market App 2 SD, care muta aplicatiile pe card.

O posibila problema sau un atuu pt. unii ar fi diagonala display-ului de 3,3, pt , unii ar fi o problemala la scrierea mesajelor, dar asta e un compromis pt. forma compacta care il caracterizeaza si il scoate in evidenta, in cazul meu care m-a determinat sa il cumpar imiediat cum se putea cumpara direct de la ei de pe site in Anglia.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

BlackBerry 9900 Bold Black


rating 4,36 din 5

8 review-uri
75% dintre utilizatori recomanda

Samsung Galaxy Note


rating 4,6 din 5

10 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus