Sony Xperia XZ3 64GB Dual SIM Black

Sony Xperia XZ3 64GB Black


  rating 4,25 din 5
punctaj obtinut
din 12 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Victoria despre Sony Xperia XZ3 64GB Dual SIM Black


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Recunosc că nu am pornit cu mari așteptări, Sony a trecut un pic într-un con de umbră în ultima perioadă, la capitolul smartphone-uri. Chiar eram curioasă ce ar putea face noul lor vârf de gamă. La capitolul Design, Sony a început, ușor, ușor să rotunjească colțurile cu modelul Xperia XZ2, eliminând aspectul destul de neplăcut de cărămidă pe care îl aveau în trecut. Acest aspect s-a păstrat și la Xperia XZ3, cu mici modificări. Sony a avut de obicei camere bune pe telefoanele lor, iar în era în care toți producătorii au deja cel puțin 2 camere dorsale, XZ3 are una singură, de 13MP, identică cu cea de pe XZ2. Senzorul de amprentă este plasat foarte bine, aproape central pe spatele telefonului, accesibil oricui, inclusiv persoanelor cu degete mai mici (ca mine). Ecranul este cea mai mare îmbunătățire față de Xperia XZ2, deoarece s-a făcut trecerea la un panou de tip OLED. Astfel culorile sunt chiar puternice, iar negrul este... chiar negru. Telefonul are 64 GB memorie internă, cu posibilitatea de extindere prin slot microSD, deci mai mult decât destul pentru a poza/filma o mini-vacanță întreagă fără a sta cu griă că rămâi fără spațiu. De asemenea, bateria de 3300mAh ar trebui să facă față cu brio unei sesiuni foto de peisaje, selfie-uri și monumente extinse. În cazul meu, telefonul a rezistat cu brio, fiind încărcat doar seara în camera de hotel.


CONTRA

Singura nemulțumire avută, legată de design, este faptul că materialele alese, sticlă pe față + spate cu cadru de aluminiu, fac un telefon foarte alunecos. Dacă îl folosești fără husă vei avea foarte multe momente când simți că îl vei scăpa, ba chiar scăpa foarte ușor. Nu ajută deloc faptul că sticla de pe spate este cumva curbată. Per total, XZ3 este similar, ba chiar identic la unele aspecte cu XZ2 (procesor, camera principală, formă), iar nevoia de a crea un model nou la mai puțin de un an diferență este nejustificată, în opinia mea.

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Sony Xperia XZ2 Premium 64GB Dual SIM Chrome Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Sony Xperia XZ2 Premium 64GB Dual SIM Chrome Black

Sony Xperia XZ2 64GB Deep Green


rating 4,75 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Sony Xperia 1 128GB Dual SIM Black


rating 4,67 din 5

3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda


top sales

Samsung Galaxy A51


rating 4,57 din 5
7 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
2

Huawei P40 Lite E 64GB Dual SIM Black


rating 3 din 5
1 review
0% dintre utilizatori recomanda
3

Xiaomi Redmi Note 9 Pro


rating 4,4 din 5
5 review-uri
40% dintre utilizatori recomanda
4
sus