Vonino Sirius QS 1,3 GHz Space Grey

Vonino Sirius QS


Culoare


Alb Gri
  rating 4,25 din 5
punctaj obtinut
din 4 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

Alexandru despre Vonino Sirius QS 1,3 GHz Space Grey


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general

Inca de la lansare, scopul declarat al companiei Vonino este acela de a oferi produse de ultima generatie si de cea mai buna calitate, la preturi mai accesibile, mentinand performatele la cel mai inalt nivel. Odata cu lansarea tabletei Sirius QS, companiaVonino isi face tot mai mult loc pe piata produselor electronice inovatoare si de buna calitate destinate clientilor cu toate nivelurile de venituri..

Odata cu deschiderea cutiei vom descoperi o tableta cu un display generos si cu un design foarte placut. Dupa scoaterea tabletei din cutie, pe rama din partea dreapta, vom regasi butoanele de volum si cel de pornire/oprire, precum si slot-urile pentru SIM si cel al cardului de memorie. In partea de sus vom gasi mufa jack 3.5 mm pentru casti, iar in partea de jos, mufa de incarcare de tip microUSB 2.0 si difuzorul tabletei. Finisajele si materialele din care este realizata tableta sunt de buna calitate, placute la atingere si rezistente, partea din spate fiind realizata din aluminiu.

Tableta Sirius QS are urmatoarele dimensiuni 200.2 x 7.4 x 134.8 mm si o greutate de 360g. Display-ul tabletei este LCD de tip IPS capacitiv de 7,9 inci ce ofera o rezolutie înaltă de 1024x768pixeli. Cu ajutorul display-ului IPS poti reda fara probleme videoclipuri si filme la o calitate superioara.

Din punct de vedere tehnic, Vonino Sirius QS se remarca prin procesorul QUAD-CORE Cortex A7 MT8382, care ruleaza la viteze de pana la 1,3 GHz, prin memoria de 1GB si prin sistemul de operare Android, versiunea 4.2.2. Cu ajutorul acestor specificatii tableta celor de la Vonino poate rula fara problema aplicatii sau jocuri.

Ca spatiu de stocare, Sirius QS, ofera 8 GB memorie interna, cu posibilitatea de a o extinde cu pana la inca 32 GB, prin intermediul unui card microSD.

Fiind vorba de o tableta performanta, care doreste sa ofere utilizatorului toate facilitatile unui produs premium, Vonino Sirius QS este echipata cu o camera de 5MP, care permite realizarea unor fotografii de buna calitate. Pe langa camera principala, tableta are incorporata si o camera frontala de 2MP, compatibila cu toate aplicatiile de apel video oferite de mesageriile instante.

Trecand la partea de conectivitate, Sirius QS are incorporat modul 3G cu ajutorul caruia te poti conecta la internet, efectua sau primi apeluri prin intermediul retelei Orange. Pe langa conectarea 3G (HSDPA+), care ofera viteze de pana la 21,6 Mbps, tableta are incorporata si functia Wi-Fi 801.11b/g/n, precum si modul GPS si Bluetooth 4.0.

Un ultim punct foarte important pe piata tabletelor si a dispozitivelor de tip smartphone, este bateria. In cazul tabletei Vonino Sirius QS, aceasta este de tip Li-Ion cu o capacitate de 4500 mAh, care ofera tabletei o autonomie sporita.

Bazata pe un sistem de operare Andoid ce ofera utilizatorilor nenumarate posibilitati, tableta oferita de compania Vonino, ofera clientilor un produs care tinteste spre gama premium la un pret foarte accesibil. Experienta utlizarii acestei tablete ma face sa o recomand atat utilizatorilor incepatori care doresc un produs simplu, dar intuitiv, cat si utilizatorilor experimentati care depind de dispozitivul utilizat.


PRO

Display IPS

Aspect si materiale utilizate

Camera foto pricipala si secundara

Bateria


CONTRA

Amplasarea tastelor tactile

Memoria interna

Lipsa 4G

 
Consideri util acest review?

0 comentarii

filita pe 04.06.2016 23:54

Chiar daca nu mai este pe stoc din cate se pare, bateria la o folosire rezonabila spre intens , tine chiar si 10-12 ore . 

Am folosit-o personal circa 6 luni fiind foarte multumit , apoi am daruit-o cuiva apropiat care si in prezent si acesta este multumit de modul cum functioneaza.

Din cand in cand mai trebuie resetata intrucat  foloseste intens Facebook sau browsing.

Per total o tableta foarte buna chiar si la ora actuala. 

radu_olteanu pe 16.05.2015 13:40

Draga Alexandru,

marfa recenzia ta, ai copiat descrierea produsului de pe undeva si ai postat aici pentru puncte!

ma interesa parerea ta, nu gogosile vandute de producator. Lucrul care ma interesa tot nu l-am aflat si anume cat tine bateria. In recenzia ta imi spui ca are 4500 mA dar aceasta informatie o gasesc si in specificatiile produsului.

" In cazul tabletei Vonino Sirius QS, aceasta este de tip Li-Ion cu o capacitate de 4500 mAh, care ofera tabletei o autonomie sporita" cat inseamna aceasta autonomie in timp, 1, 2, 3 ore sau 20 de minute dupa ce a fost scoasa de la incarcat?

kalita pe 11.03.2015 12:23

O tableta care raspunde foarte bine la comenzi, chiar daca ruleaza mai multe aplicatii in acelasi timp. Aspect placut, slim, materiale bune, ecran ok. Se vede ca in spate e o companie americana. Foarte multumit. Raport calitate-pret super ok.



comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.



produse similare

Vonino Onyx QS Black


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Vonino Onyx QS Black

Vonino Orin QS Wi-Fi 7 inci black


rating 5 din 5

1 review
100% dintre utilizatori recomanda

Vonino iMart QS 8 inch


rating 0 din 5

fii primul care
adauga un review pentru Vonino iMart QS 8 inch


top sales

Apple iPhone 15


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
1

Samsung Galaxy A35 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
2

HONOR 90 5G


rating 0 din 5
0 review-uri
0% dintre utilizatori recomanda
3




sus