Windows Phone 8X by HTC

Windows Phone 8X by HTC


  rating 4,3 din 5
punctaj obtinut
din 113 review-uri
functionalitate:


design:


raport calitate-pret:


experienta de utilizare:

 
recomandă:
 

review Orange Smartphone Tester - topic functionalitati
smartphone tester SABIN despre Windows Phone 8X by HTC


functionalitate:

design:

raport calitate-pret:

experienta de utilizare:
rating general


PRO

Windows Phone 8X by HTC, vine cu o camera foto principala de 8 MEGAPIXELI care scoate poze la o rezolutie maxima de 3264 x 2448 pixeli (mult mai mari decat ecranul oricarui PC sau laptop, deci se vad foarte bine pe calculator). In interiorul telefonului se gaseste un chip dedicat pentru camera foto, care asigura o rapiditate uimitoare in realizarea AUTOFOCUS-ului, capturarea fotografiilor si procesarea lor. In cazul fotografiilor capturate in modul Macro, claritatea si detaliile surprinse sunt de apreciat. Pentru situatiile in care conditiile de iluminare sunt slabe, telefonul dispune de un blitz LED, care lumineaza destul de bine.

O functie care mie mi-a placut foarte mult este TOUCH FOCUS. In momentul in care se face o fotografie, nu mei este necesara apesarea butonului de fotografiere, fiind suficienta o atingere pe ecran in zona care ne intereseaza cel mai mult din imagine, si telefonul isi regleaza luminozitatea, contrastul si focalizarea astfel incat sa obtina o imagine clara si luminoasa.

Camera filmeaza la calitate FULL HD (1920 x 1080 pixeli), filmele realizate fiind foarte clare, iar culorile reale. Si aici, functia AUTOFOCUS este de mare ajutor, deoarece este continua pe durata filmarii, astfel, subientul principal va fi intotdeauna clar, chiar daca de misca, se apropie sau se indeparteaza de obiectiv. Pornirea/oprirea filmarii se poate face si in acest caz tot prin simpla atingere a ecranului cu degetul. LED-ul din spatele telefonului poate sa lumineze pentru a filma si cand lumina este mai slaba.

Camera foto secundara, de pe fata telefonului este de 2,1 megapixeli si poate sa filmeze FULL HD. Calitatea pozelor si a filmarilor este mai slaba, in comparatie cu cele rezultate de la camera din spate. Ca o idee, aceasta camera este foarte buna pe post de oglinda

Interfata aplicatie pentru camera este foarte simpla si usor de folosit, oferind acces rapid la setarile blitz-ului (auto/oprit/ornit), comutarea modului foto/video, schimbarea camerelor si acces la setarile mai avansate.


CONTRA

Camera foto nu are stabilizator de imagine (nici optic, nici digital), din aceasta cauza unele fotografii pot iesi miscate.

Pentru alte intrebari va rog sa lasati comentarii si va raspund in cel mai scurt timp

 
Consideri util acest review?

0 comentarii


comentariul tau iti poate aduce puncte doar daca esti autentificat.

adauga un comentariu

Am deja cont. Vreau sa ma autentific !

Utilizator nou. Vreau sa imi creez cont !

comentariu:

  Sunt de acord sa primesc de la Orange Romania mesaje despre noile oferte sau invitatii la chestionare online.produse similare

Windows Phone 8S by HTC


rating 4,27 din 5

11 review-uri
81% dintre utilizatori recomanda

HTC One negru


rating 4,3 din 5

fii primul care
adauga un review pentru HTC One negru

HTC Desire C


rating 4 din 5

3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda


top sales

Huawei P30 Pro


rating 4,65 din 5
17 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
2

Huawei P30


rating 5 din 5
3 review-uri
100% dintre utilizatori recomanda
3

Samsung Galaxy A40


rating 3,67 din 5
3 review-uri
66% dintre utilizatori recomanda
4
sus