plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

 • 100 MB internet pe mobil
 • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »
 • Samsung Galaxy S II

  cea mai bună imagine

  Ecranul Super AMOLED Plus de de 4,3" este mai performant ca niciodată:
  claritate surprinzătoare, un design foarte subţire şi un consum redus al bateriei.    

  design foarte subţire

  Fă cunoştinţă cu cel mai subţire telefon: doar 8,49 mm.
  În plus, bucură-te de un design modern şi elegant.

  cumpara

 • fotografiază ca un profesionist

  Ai mereu la îndemână o cameră foto de 8 MP cu autofocus pentru a nu rata nici un detaliu care să-ţi amintească de momentele frumoase. Fotografiile sunt de-acum mai frumoase chiar şi dacă sunt făcute la lumină mai slabă, datorită bliţului LED încorporat. Iar cu interfaţa îmbunătăţită Android Gingerbread este mult mai simplu să navighezi printre poze. Mai mult, poţi folosi şi camera frontală de 2 MP pentru  autoportrete.

  ai totul full HD

  Fii un star! Uimeşte-i pe toţi cu înregistrările tale de 1080 p Full HD. Surprinde acţiunea la rezoluţie înaltă cu viteză dual core şi vezi instant înregistrările HD la o claritate incredibilă pe ecranul de 4,3" Super AMOLED Plus.

  cumpara
   

   

 • redefineşte multitasking-ul

  Descoperă adevărata performanţă!
  Cu procesorul Samsung Dual Core de ultimă generaţie încarci pagini web, editezi imagini sau rulezi jocuri mult mai rapid.

  cumpara
 • personalizează meniul cum vrei

  Vrei să ai mereu la îndemână ce tot ce mai important pentru tine: aplicaţii, galerie foto, muzică, video, SMS, e-mail sau jocuri? Cu noul UX ai un meniu cu aspect de revistă, pentru a selecta ceea ce accesezi mai des. Meniul se actualizează în timp real, cu toate informaţiile de care ai nevoie, de la Music Hub, Readers Hub şi Game Hub.

  cumpara
 • Social Hub

  Organizează şi sincronizează mai bine toate contactele online prin Social Hub. Ai email-urile, mesajele scrise, instant messaging-ul şi SNS într-o singură aplicaţie şi interacţionează mai rapid cu mai mulţi oameni în modul în care doreşti.
  cumpara
   

  navighezi pe net ca de pe calculatorul de acasă

  Pune la încercare noul browser optimizat pentru Android Gingerbread! Vei avea acces la informaţii rapid şi le vei putea vizualiza mult mai bine, datorită ecranului Super AMOLED Plus şi aplicaţiei Adobe Flash Player.  
  sincronizare Wi-Fi

 • Samsung Kies 2.0 & Kies air

  Noul Kies2.0 pemite sincronizarea cu un computer prin reţeaua Wi-Fi pentru recuperare PIM, înscriere în site-uri de conţinut şi multimedia. Iar cu Samsung Kies Air te poţi conecta la orice computer fără programul Kies, prin intermediul browserului web pentru a gestiona informaţiile şi conţinutul multimedia pe un ecran mai mare.

  cumpara
   

  arată-le şi prietenilor ce-ţi place

  Cu AllShare poţi conecta telefonul la TV, laptop sau chiar la un dispozitiv audio compatibil care să poată rula fişiere multimedia direct din telefon. Start filmelor văzute pe un ecran mare în full HD.   În plus, poţi face video streaming continuu prin conexiunea HSPA+ 21Mbps. Mai mult, poţi transmite informaţii cu mare viteză prin WI-FI point-to-point.

 • intră în acţiune

  Cu Game Hub poţi descărca jocuri de înaltă calitate. Ai la dispoziţie 12 jocuri în reţea socială şi 13 jocuri premium printre care Gameloft's Let Golf 2 şi Real Football 2011. Caută jocuri noi, actualizări şi informaţii sau joacă pur şi simplu. Cu un accelerometru, un senzor magnetic şi senzori giroscopici, jocurile dinamice care implică mişcarea mâinii sau a braţului se remarcă.

  cumpara
   

  ţine muzica aproape

  Cu Music Hub ai un sistem de redare intuitiv, pentru căutarea, descoperirea, previzualizarea şi cumpărarea pieselor din mers. Află informaţii despre artişti, caută versuri sau citeşte review-uri. Fii gata să primeşti recomandări pentru melodii noi. Iar pentru ascultare ai basul mult îmbunătăţit şi sunetul pe 5,1 canale.

 • sincronizare
  perfectă

  Bucură-te de avantajul Microsoft Exchange ActiveSync: sincronizarea telefonului cu e-mailul, calendarul, contactele şi proiectele de la birou. Totul foarte bine securizat.

   

  protejează informaţiile personale

  Samsung Galaxy S II este primul smatphone Android echipat cu o soluţie puternică hardware pentru criptare. Astfel datele importante pentru afacerea ta şi informaţiile personale sunt securizate.

   

  VPN (Virtual Private Network)

  Prin sistemul Cisco AnyConnect te poţi conecta la reţeaua corporate a colegilor aflaţi în mişcare, totul în deplină siguranţă.

   
  cumpara

caracteristici principale Samsung Galaxy S II

Forma touchscreen
Dimensiuni 125.3 x 66.1 x 8.49 mm
Greutate 116 g
Ecran principal - rezolutie 800x480 px
Ecran principal - culori 16.7 mil
Ecran principal touch screen bifa
Ecran principal - tehnologie
super AMOLED plus
Memorie interna 16 GB
Memorie externa microSD
Autonomie in convorbire pana la 8 ore
Autonomie in stand by time pana la 610 ore
Acumulator 1650 mAh
Sistem de operare Android 2.3
GSM 850/900/1800/1900/2100
Valoare SAR 0,338W/Kg

Imagine si sunet

Camera bifa
Rezolutie imagine 8 megapixeli
Zoom camera 4x
Inregistrare video bifa
Sunete WAV, MP3, AAC, AMR, WMA
MP3 player bifa
FM radio bifa
Video player bifa
MMS bifa

Conectivitate

Bluetooth bifa
Compatibil cablu micro USB
Wi-Fi bifa
WAP bifa
GPRS bifa
EDGE bifa
Streaming bifa
Modem bifa
3G bifa
HSDPA bifa
modul GPS incorporat aGPS

sus