plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

plata prin SMS a călătoriilor la metrou este momentan sistată

Începând cu data de 2 iulie 2014, serviciul de plată a călătoriilor la metrou a fost suspendat. Călătoriile deja achiziționate au putut fi utilizate până în data de 15 august 2014. Contravaloarea călătoriilor achiziționate prin SMS și neutilizate până la această dată va fi restituită automat pe următoarea factură, dacă ai un abonament Orange, sau prin alocare de euro credit, dacă ai o cartelă PrePay.

ce trebuie să ştii

  • poţi cumpăra o călătorie la metrou cu un SMS la numărul 1700, tarif 0,50 euro/SMS
  • pentru a alege 2 sau 10 călătorii, trimite textul  2c sau 10c la acelaşi număr, tarif: 0,90 euro/SMS respectiv 3,25 euro/SMS. Pentru abonamentele Orange, la emiterea facturii se adaugă TVA.
  • primeşti imediat prin SMS confirmarea de cumpărare a călătoriei
  • poţi afla numărul de călătorii disponibile şi data de expirare a celei mai vechi călătorii dacă trimiţi un SMS gratuit la 1700 cu textul INFO
  • ai acces la metrou cu telefonul mobil Orange în toate staţiile de metrou,
    cu excepţia staţiilor Jiului şi Bazilescu

 cum intri la metrou

Pentru acces pe peron, trebuie să suni la 1700 atunci când eşti la metrou. Dacă în contul tău există călătorii valide, telefonul va emite un semnal sonor, iar tu trebuie să îl apropii de zona marcată a validatorului special instalat la porţile de acces până când pe ecran va apărea mesajul Tranzacţie reuşită. De asemenea, va fi afişat şi numărul de călătorii disponibile.

Dacă numărul tău de telefon PrePay se afla în perioada de graţie, precum si in cazul in care numarul de telefon Orange nu are acces pentru apelarea numerelor scurte ca urmare a deciziei adminstratorului in cazul clientilor Orange persoane juridice, nu vei putea trimite SMS sau suna la 1700. De asemenea, dacă eşti client PrePay trebuie să ai suficient credit pentru a cumpăra câte călătorii doreşti.

ofertă specială:2 călătorii la preţ de 1

Din 24 aprilie 2013, clienţii Orange primesc gratuit o a doua călătorie la cumpărarea prin SMS a unei calatorii cu metroul. Astfel, la trimiterea unui SMS cu textul 1c la 1700, vei fi taxat cu 0,50 euro/SMS şi vei primi confirmarea prin SMS pentru alocarea a două călătorii.

Pentru mai multe detalii sună la 1826, tarif normal.


sus