plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

MyBanking

serviciul MyBanking nu mai este disponibil din 01.04.2012
Pentru mai multe detalii apeleaza gratuit serviciul clienti Raiffeisen la nr 0800080808 sau acceseaza  www.raiffeisen.ro.

MyBanking

MyBanking este un serviciu de tip Mobile Banking care oferã abonatilor Orange acces la conturile deschise la Raiffeisen Bank direct de pe telefonul Orange. 
Cartela SIM Orange permite afisarea pe ecranul telefonului mobil a unei succesiuni de meniuri care te ghideazã ori de câte ori ai de efectuat o operatiune si asigurã o comunicare sigurã între Bancã si Utilizator.
Serviciul functioneazã în întreaga arie de acoperire Orange din România si in strainatate, in retelele cu care Orange Romania are acorduri de roaming

Beneficii

  • posibilitatea efectuarii de transferuri intra si interbancare din conturile pe care le-ai inclus in acest serviciu;
  • plata facturilor de utilitati si a politelor de asigurare catre furnizorii de utilitati si companiile de asigurare agreate de banca;
  • plata facturii Orange si reincarcarea unui cont PrePay;
  • informatii utile – curs valutar;
  • consultare sold: poti afla in orice moment soldul conturilor tale deschise la Raiffeisen Bank;
  • notificari: poti seta notificari pe care sa le primesti automat, sub forma unor mesaje scrise, atunci cand se efectueaza tranzactii in cont;  

descriere tehnicã

Utilizarea serviciului presupune selectarea unor optiuni din meniu, eventual si introducerea de date de la tastatura telefonului. Optiunile utilizatorilor sunt transmise bãncii numai dupã ce au fost criptate.
O datã ajunse la bancã, acestea se decripteazã, iar banca va efectua operatiunea solicitatã ; apoi, dupã caz, va rãspunde utilizatorului printr-un mesaj criptat si care va fi decriptat de cãtre cartela SIM.

utilizare

Serviciul este usor de folosit, comenzile sunt simplu structurate, navigarea se face rapid, selectând optiunile disponibile în meniul aplicatiei de mobile banking aflatã pe cartela SIM.
Utilizatorul poate beneficia de acest serviciu oriunde în aria de acoperire Orange precum si atunci cand se afla in strainatate, in aria de acoperire a unei retele cu care Orange Romania are acord de roaming

tarifare

Abonamentul lunar este de 0,62 euro pentru persoanele fizice si 1 euro pentru persoanele juridice si va fi retinut direct din contul curent cu care ai aderat la serviciu.
Se tarifeaza cu 0,149 EUR mesajul primit cu informatia ceruta de tine si cu 0,285 EUR mesajul de confirmare pentru transfer intra si interbancar.
Atunci cand te afli in roaming, tariful pentru mesajele programate sau alarme este acelasi, iar orice alta operatiune initiata de tine va fi taxata conform tarifului serviciului MyBanking la care se adauga tariful pentru SMS trimis din roaming din tara in care te afli. Mai multe detalii despre tarifele valabile pentru mesaje scrise trimise din strainatate, in sectiunea roaming.

* Tarifele includ TVA


sus