Acasă

Stau pe net oriunde aș fi

Internet 4G

 • Router Wi-Fi inclus
 • Instalare rapidă, fără cabluri

Home Net 4G

Ești la curent cu tot ceea ce te interesează, trimiți și primești e-mailuri în voie, faci cumpărături online plus multe altele chiar atunci când ești acasă. Cu abonamentele Home Net 4G te bucuri de internet fix pentru acasă, oriunde în aria de acoperire a rețelei mobile Orange.

Alege unul dintre cele două abonamente Home Net 4G, cu internet prin rețeaua 4G și router Wi-Fi inclus, dedicate exclusiv utilizării în locații fixe.

Abonament Home Net 4G 12 Home Net 4G 15
Preț (euro/lună, TVA inclus) 12 15
Trafic de internet fix național inclus 60 GB 100 GB
Viteze 4G 4G+
Happy Night Inclus Inclus
Orange Cloud 10 GB 25 GB
Cost Control Inclus Inclus

Bonus în Orange TV Go

 • Movie Go Unlimited inclus și acces la canale TV
 • Trafic de internet nelimitat în aplicația Orange TV Go

Abonamentele Home Net 4G pot beneficia de reduceri suplimentare, dacă sunt asociate cu mai multe servicii de la Orange. Pentru mai multe detalii, vino în magazinele Orange.

Dacă vrei să ai și trafic de internet pe mobil inclus în pachet, descoperă și abonamentul Home Net Duo 18: ai internet fix și mobil într-un singur abonament, ca să te bucuri de muzica, jocurile și informațiile care te interesează, oriunde ai fi.

Home Net Duo 18:

+

100 GB
trafic de internet fix

+

10 GB
trafic de mobil

+

25 GB
spațiu de stocare în Orange Cloud

Echipamente dedicate

18€ / lună
1000 Mbps

1 Gbps - viteză maximă de download

Verifică acoperirea serviciilor de internet, televiziune și fix prin fibră optică

Nu uita! Cu Orange Love ai cel mai rapid internet prin fibră de la 8 €/lună și primești serviciul de televiziune bonus.

Introdu adresa ta și vezi dacă serviciile prin fibră optică de la Orange sunt disponibile. Află mai multe la 0800 400 400.

Verifică acoperirea

   Sau sună la 0800 400 400

Lasă-ne datele tale şi un consultant Orange te va contacta în maxim 24h.

Întrebări frecvente

Cu tehnologia 4G/4G+ ai viteze maxime teoretice de până la 150 Mbps pentru download și de până la 50 Mbps pentru upload (pentru Home Net 4G 12 și Home Net Duo 18) și de până la 300 Mbps pentru download și de până la 50 Mbps pentru upload pentru Home Net 4G 15. Viteza maximă estimată de transfer este de 142,2 Mbps pentru download și de 47,5 Mbps pentru upload (pentru Home Net 4G 12 și Home Net Duo 18) și de 284,4 Mbps pentru download și de 47,5 Mbps pentru upload pentru Home Net 4G 15.

În afara ariei de acoperire 4G/4G+ ai viteze 3G+ de până la 43,2 Mbps pentru download și 5,76 Mbps pentru upload. Viteza maximă estimată de transfer este de 38,04 Mbps pentru download și de 5,04 Mbps pentru upload

Viteza maximă estimată de transfer este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016.

Viteza promovată este egală cu maxima estimată.

Pentru a instala routerul, urmează instrucțiunile din ghidul de instalare aflat în cutia produsului:

 • Introdu cartela SIM în routerul Wi-Fi achiziționat. Înainte de a face acest lucru, este recomandat să dezactivezi codul PIN al cartelei, introducând cartela într-un alt telefon. Poți dezactiva codul PIN și ulterior, prin interfața de conectare, accesibilă la adresa //192.168.1.1
 • Conectează încărcătorul la priză și la dispozitiv
 • Conectează calculatorul la router folosind un cablu de rețea USB sau prin Wi-Fi

Mai întâi conectează routerul Airbox 4G la dispozitivul Homegate prin intermediul conectorului micro-USB inclus în pachet. Se va crea automat un hotspot cu denumirea "HOMEGATE". Pentru a afla parola și denumirea rețelei Wi-Fi, apasă de două ori pe butonul de pornire al routerului. Poți găsi mai multe detalii în ghidul de utilizare inclus în pachet.

Airbox 4G

Traficul de internet fix sau mobil inclus este național. Traficul fix poate fi folosit doar în zona geografică înregistrată. Traficul pe mobil (în cazul pachetelor care îl conțin) poate fi folosit oriunde în afara zonei geografice înregistrate pentru fix.

Zona geografică de utilizare pentru traficul fix se înregistrează automat la prima sesiune de internet din locația respectivă. Zona de utilizare desemnează o rază de 100 de metri.

Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale.

Unitatea minimă de consum este 1 KB (1 kilobyte), iar traficul de internet neutilizat nu se reportează.

Abonamentele Home Net 4G și Home Net Duo 18 nu beneficiază de acces la serviciul de roaming (inclus sau la cerere).

Cu opțiunea Happy Night inclusa în abonamentele Home Net 4G 12, Home Net 4G 15 și Home Net Duo 18, sesiunile începute și încheiate între 00:00 și 7:00 nu consumă din traficul inclus în pachet.

Cu opțiunea Cost Control inclusă în Home Net 4G 12 și Home Net 4G 15 nu plătești nimic în plus față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus în pachet, viteza de transfer se modifică, fiind de până la 256 Kbps pentru download și până la 128 Kbps pentru upload.

Pentru păstrarea vitezei ridicate de transfer și pentru mai mult trafic de internet inclus, se poate activa o opțiune lunară cu trafic suplimentar de 20 GB, pentru 3 euro/lună (TVA inclus).

După utilizarea traficului inclus, viteza de transfer rămâne constantă, iar traficul suplimentar va fi taxat cu 1,5 euro/5 GB pentru traficul de internet fix și 1,5 euro/2 GB pentru internetul pe mobil. Modul în care se consumă și tarifează traficul depinde de locul în care este efectuat:

 • Traficul înregistrat în zona delimitată pentru internet fix consumă din traficul inclus pentru internet fix, iar taxarea pentru traficul suplimentar se face conform tarifului pentru internet fix
 • Traficul înregistrat în afara zonei delimitate se contorizează ca trafic de internet pe mobil și se tarifează ca atare

Abonamentul Home Net Duo 18 nu beneficiază de acces la serviciul de roaming (inclus sau la cerere).

Orange Cloud este un mod ușor, rapid și sigur de a crea un backup al conținutului tău digital, de a-l sincroniza, vizualiza și distribui ori de câte ori ai nevoie. Cu acest serviciu îți poți păstra pozele, videoclipurile, melodiile, documentele, calendarul și contactele într-un singur loc, în siguranță. Află mai multe detalii pe orange.ro/orange-cloud

Pentru a viziona canalele TV și filmele incluse în abonamentul tău, creează-ți cont online cu numărul abonamentului Home Net 4G, intră în aplicația Orange TV Go (disponibilă în Google Play și App Store) sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro folosind datele de autentificare ale contului tău Orange

Prin beneficiul Movie Go Unlimited inclus în abonamentele Home Net 4G, ai acces la peste 400 de filme și episoade, inclusiv la îndrăgitele animații Disney. Acesta se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro, folosind datele contului Orange creat cu numărul aferent abonamentului Home Net 4G. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Cu abonamentul tău, ai acces la 21 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Orange Info, Kiss TV, RomâniaTV, Realitatea, N24 Plus, Look TV HD, Look Plus HD, Neptun TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Taraf, Trinitas și VTV. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Promoțional, la activarea unui abonament Home Net 4G, pe perioada contractuală ai trafic nelimitat pentru navigarea în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile pe Cum functioneaza Orange Tv Go?

Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uzul personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații care dețin un abonament Home Net 4G.

Traficul efectuat de aplicațiile incluse în pachet este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet.

Înainte de a solicita un abonament Home Net 4G sau Home Net 4G Duo trebuie să știi că:

 • Perioada minimă contractuală este de 12 sau 24 de luni. Prețul de achiziție al dispozitivului diferă în funcție de aceasta
 • Pentru a putea folosi serviciile Orange trebuie să te afli în aria de acoperire
 • Citește aici contractul de furnizare a serviciilor
 • Poți afla procedurile de management al traficului și politica de utilizare a serviciilor de aici
 • Terminalele funcționează doar în rețeaua Orange România - detalii despre deblocare
 • Activarea are loc în maximum 4 (patru) zile calendaristice:

  • (i) De la data la care părțile au semnat Contractul, dacă Orange România nu solicită documente sau constituirea unui Fond de garanție sau a unui Avans pentru risc financiar
  • (ii) De la data la care Clientul a pus la dispoziția Orange România documentele solicitate cuprinzând informații care să ateste identitatea, adresa și o situație financiară corespunzătoare a Clientului
  • (iii) De la data la care Clientul a constituit Fondul de garanție sau Avansul pentru risc financiar
  • (iv) De la data instalării Echipamentului DTH (Direct to Home) la Locație

Oferta este valabilă în perioada 13 iulie 2016 - 31 octombrie 2018, cu posibilitate de prelungire, pentru abonamentele Home Net 4G și 3 aprilie 2017 – 31 octombrie 2018, cu posibilitate de prelungire, pentru abonamentul Home Net Duo 18.

sus