Distracție

Vreau sa descopăr lumea poveștilor Disney

cu aplicația Orange TV Go

Câștigi o excursie magică cu Orange TV Go și Disney

Urmărește animațiile preferate pe canalele Disney Channel și Disney Junior până pe 15 ianuarie 2018 si ai șansa unei excursii de poveste pentru tine și cei dragi, la Disneyland® Paris, in perioada 19 aprilie – 21 aprilie 2018.

Vezi noile episoade din ’O poveste încâlcită: Serialul’, din 11 decembrie doar pe Disney Channel.

Cum poți accesa Orange TV Go:

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalelor Disney Channel și Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Pentru mai multe informații despre mecanismul campaniei și excursia la Disneyland® Paris citește regulamentul și actul adițional la regulament.

Disneyland® Paris, locul unde lumea poveștilor devine realitate.
NOU Disney Illuminations

Bucurați-vă de lumea magică Disney la castelul Frumoasei Adormite, în timp ce Micky Mouse va fi ghidul vostru, în fiecare seară, într-o călătorie spectaculoasă Disney Illuminations. Veți fi captați de focurile de artificii, proiecțiile de lumină și efectele speciale uimitoare care vor aduce la viață noi povești, dar și filme clasice, precum Războiul Stelelor, Regatul de Gheață sau Pirații din Caraibe.

NOU Disney Stars on Parade

Descoperiți minunata paradă a starurilor animate Disney din Disneyland® Park și lăsați-vă purtați de fantezia carelor spectaculoase, împreună cu Mickey și prietenii săi.

NOU Star Tours: The Adventures Continue

Pregătiți-vă pentru și mai multe aventuri intergalactice dintr-o galaxie îndepărtată într-o călătorie 3D prin cele mai întunecate colțuri din Războiul Stelelor. Cu peste 70 de misiuni diferite, veți călători în exoticele locuri din Jakku, Hoth și Tatooine!

Dacă vrei să te bucuri de mai multe oferte Disneyland® Paris, intră aici

Aplicația Contul meu Orange

Descarcă aplicația din Google Play sau App Store și ai toate
informațiile despre numărul tău într-un singur loc.

Descarcă din Google Play
Descarcă din App Store

sus